Aparate de aer conditionat Osaka


Aceste aparate de aer condiționat sunt echipate cu un compresor care are o tehnologie dezvoltata in-house, numită UTR Plus. Acest compresor este capabil să reducă rapid temperatura interioară chiar dacă aveți o temperatură ridicată în exterior. Are un motor cu cuplu mare în interiorul căruia începe cu creșterea cuplului pentru consumul de joasă tensiune. De asemenea, merită menționat faptul că nu creează prea mult zgomot, iar piesele mecanice interne sunt foarte fiabile și au o durată lungă de viață.

Bio Sleep

Această caracteristică asigură cea mai confortabilă temperatură pentru a ne oferi un somn linistit. Acest lucru se întâmplă în trei etape:

Stadiul sleep- În acest stadiu, un aparat de aer condiționat Osaka de 9000 btu scade temperatura cu câteva grade.

Starea somnului sonor – În acest stadiu, crește temperatura ușor în sus, astfel încât să nu  simțiți rece peste noapte.

Wake Up Stage – În această etapă, crește temperatura până la câteva grade, astfel încât să aveți un aer confortabil intermitent și vă face să vă simțiți revigorați când vă treziți  dimineața.

Filtru Full HD

Acest filtru de înaltă densitate îmbunătățește filtrarea prin îndepărtarea celor mai mici particule de praf microscopice și transformarea aerului poluat în aer curat alimentat. Are o structură stabilă de înveliș antibacterian, filtrul care nu este afectat de apă. Acest lucru vă asigură că puteți respira un aer curat și mai proaspăt pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, acest filtru este foarte ușor de curățat, pur și simplu scoateți-l și spălați-l cu apă, pentru a-l menține curat și proaspăt întotdeauna.

Afișaj digital de temperatură

Cifrele supradimensionate strălucesc în luminiscență strălucitoare și albă pentru recunoașterea instantanee a temperaturii. Devine mai ușor pentru toată lumea să citească acele cifre instantaneu.

Serviciul de relatii clienti bine dezvoltat

Nu orice companie poate să aibă toți angajații care lucrează în mod eficient pentru companie tot timpul. Când veti avea ocazia de a interacționa cu compania, asistența clienților este destul de susținută. Serviciul de relatii cu clientii este bine pus la punct, oferind astfel celor ce aleg un aparat de aer conditionat Osaka un plus de incredere.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru