Datorita evolutiei tehnologice din ultimii ani, in prezent o foarte mare parte din comert s-a mutat online, iar ideea de shopping la reduceri este tot mai populara printre cumparatori. Fiecare persoana care obisnuieste sa cumpere de pe Internet cauta cele mai mici preturi chiar si pentru produse similare atunci cand nu le poate gasi identice si fiecare cumparator este atras de etichetele cu discounturi. Potrivit Redupedia.ro, cu cat un discount este mai mare cu atat produsul este mai vandut.

Ceea ce inca nu au inteles pe deplin cumparatorii autohtoni este ca pot gasi reduceri si promotii la aproape orice produs in fiecare zi si nu este necesar sa astepte pentru perioadele de reducere ale marilor magazine. Nu doar de Black Friday pot fi cumparate produse promotionale, acestea exista zi de zi si asteapta sa fie descoperite.

Specialistii au constatat ca cele mai populare ramuri ale comertului sunt zona fashion si gadgeturile IT sau pentru comunicare si semnaleaza faptul ca aproape orice produs poate fi cumparat la pret redus, chiar daca inca nu s-a popularizat acest fapt.

10 sfaturi pentru cumparaturi de produse la reduceri si promotii

1. In momentul in care este accesat un site care ofera discounturi zilnice, iar produsul dorit nu este la pret redus inca, se recomanda revenirea pe site. Daca magazinul vizat are in grila de produse si pe cel dorit, la un moment dat va fi si randul lui sa primeasca discount. Daca nu reprezinta o urgenta, cu siguranta in maxim o luna va avea un pret mai mic.
2. Hainele de vara sunt mai ieftine iarna, iar hainele de iarna au reduceri mari vara, deci in sezonul estival se poate face deja stocul de haine de iarna si vice versa.
3. Femeile care poarta numere mari la pantofi si barbatii care poarta numere mici, vor gasi foarte repede incaltaminte ieftina, dar de foarte buna calitate atunci cand sunt lichidari de stoc, putand astfel sa beneficieze de promotii online.
4. Abonarea la newsletterele magazinelor poate aduce reduceri si oferte speciale la anumite produse.
5. Aparatele cum ar fi cele de aer conditionat au un pret mai mic de la sfarsitul toamnei si pana la inceputul verii, preturile cele mai mari fiind inregistrate in perioadele caniculare.
6. Pachetele de vacanta se pot cumpara la pret redus din timp, chiar si cu mai mult de o jumatate de an inainte, la fel si biletele de avion sau de autocar – o alta varianta poate fi oferita de site-urile cu reduceri online permanente, actualizate zilnic.
7. Produsele precum ski-urile, placile de snowboard, patinele, castile si betele de ski sau costumele de ski, au cel mai mic pret vara.
8. Iarna se pot gasi cele mai mici preturi pentru parchet si produse precum vopseaua, grundul, cimentul etc.
9. Parfumurile, cosmeticele si hainele de firma foarte selecte se gasesc la preturi reduse atunci cand de la acelasi brand apare o noua colectie.
10. Electronicele, electrocasnicele si telefoanele au preturi foarte mici atunci cand pe piata apare din aceeasi gama un produs cu mici imbunatatiri la un pret mult mai mare, uneori diferentele fiind aproape nesemnificative ca si performanta.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment