bing-maps-estimarea-sosiriiMicrosoft vine cu un upgrade la Bing Maps, acest update urmareste sa se bata direct cu popularul Google Maps. Eu unul folosesc foarte mult Google Maps dar voi fi curios sa aflu daca Bing Maps se ridica la inaltimea setata de Google atunci cand vine vorba de o harta.

Noua harta oferita de Bing Maps vine cu multe caracteristici care poate chiar sa castige din fanii Google Maps, chiar sa devanseze Google Maps in anumite moduri.

Bing Maps se lauda cu imbunatatiri notabile

bing-maps-estimarea-sosiriiAvantajul noului update fiind atunci cand utilizatorul cauta o locatie in Bing Maps, unde locatia o sa ofere utilizatorului o diversitate de informatii, de la orele de deschidere si informatii de contact pana la directii si atractiile din jur, si aici ar fi vorba de hoteluri, restaurante chiar si fotografii din zona respectiva realizate de utilizatori.

Prin acest mod se pot face mai usor rezervarile pentru un restaurant, sau daca nu stii ca exista o locatie noua in cartier, acum o poti gasi mai usor, mai mult de atat daca v-a facut curios o locatie noul Bing Maps va poate permite sa vizualizezi meniu, comentariile Yelp si chiar sa faci o rezervare online prin opentable.com, toate acestea fiind integrate in platforma.

Activitatile au culori diferite pe harta cat si in zonele informative. Pentru soferii care doresc sa evite traficul aglomerat poate sa anticipeze un blocaj cu ajutorul lui Bing Maps, aratand rutele cele mai libere catre zona unde vrei sa ajungi.

Microsoft a sustinut ca a inbunatatit foarte multe la acest nou update, pe care-l poti vizita la adresa https://www.bing.com/mapspreview si sa te convingi sigur daca intradevar Bing Maps este ce ai tu nevoie, sau daca ramai la Google Maps.

O interfata pentru desktop este disponibila de asemenea pentru cei care doresc sa acceseze rapid informatia pe harta.

Am testat si eu de curiozitate Iancului, si mi-a gasit cateva locatii in jur, inca mai are de adunat informatii suplimentare pentru a afisa tot ce exista pe harta, daca Bing Maps ajunge sa fie updatat atat de frecvent incat sa afiseze fiecare locatie din Bucuresti, atunci pot spune ca ma tenteaza sa folosesc si mai frecvent Bing Maps, dar daca totul ramane doar ca idee de proiect si nu se concretizeaza nimic, tot Google Maps ramane alegerea mea.

Microsoft Bing vs Google Maps pentru mobil?

Foarte multi utilizatori folosesc hartile pentru telefoanele mobile, ca si mine de altfel, asadar toate informatiile pe care le promit cei de la Microsoft for fi apreciate de utilizatori, asa daca nu incepe si Google Maps sa vina cu un update care face de rusine noul update oferit de Microsoft Bing Maps.

Asta ramane de vazut in imediata perioada, daca piata se imparte intre Microsoft Bing Maps si Google Maps.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment