883284_627567520592779_335527627_o
Bloggers Lan Party II a fost un eveniment peste așteptările mele, în ce sens zic peste așteptări? Pentru că Worlds of Tanks „în rețea” oferă o distracție fără limite, să vezi când cineva din echipa ta supraviețuieste cu 1% viața, sau când echipa noastră se duce în baza lor, și inamicii vin în baza noastră și toți ne grăbim să ajungem în cercul inamic ca să câștigăm, per ansamblu m-am descurcat bine în joc, recordul meu fiind de 4-5 kill-uri (nu mai retin exact) dar din păcate nu am prins și screenshot-ul cu killurile, pentru că eram prea entuziasmat de performanță,  pe lânga killurile mele am dat și damage la mai mulți, nu o să povestesc despre momentele când muream primul sau al 2-lea, nu eram bine amplasat pe hartă. Momente amuzante au mai fost când Toma nu lasa pe nimeni să respire, după ce se termina lupta imediat începea alta, pentru că o parte dintre noi făcem altceva și mai dura câteva minute până când toți eram gata, gg Toma pentru asta!

Toate fazele astea îți descrețește fruntea și te face să te simți bine în compania altor bloggeri care știu să se distreze și cel mai important, că au reușit să învețe World of Tanks din mers, plecând de acolo victorioși. Eu unul când am ajuns acasă nu am avut somn, ci am început să mai ma joc puțin World of Tanks, având la un moment dat un maxim și de 6 kill-uri cu Leichttraktor, dar acum am de gând sa îl upgradez până la Panzer I Ausf. C.
891716_10151617702138169_1020725906_oVreau să îl felicit pe Toma pentru organizarea evenimentului, știu că Romtelecom ne-a pus la dispoziţie o sală (Romtelecom Training Area), conexiunea la internet (am dat un speedtest și uploadul era de 15mbps, deci numai bun), tricourile, cateringul şi ajutorul dat lui Toma. ClickShop a oferit premiul cel mare, un monitor de 27″ de la Samsung, modelul SyncMaster S27B550V caștigat de Sorin Rusi, și încă 5 mouse-uri Logitech G700 (Câștigători: Alin Pandaru, Radu Dumitru, Andrei Zdetoveţchi, Ariel Constantinof și Ivo Bobal).

BHM9yaGCYAAuxTmCei de la Asus au fost amabili și au venit cu cele 24 de sisteme pregătite pentru gaming, în plus au oferit ca prmiu și o pereche de căști Asus Echelon (Vlad Nastasiu fiind câstigător). Pentru că premiile nu s-au oprit aici a fost și rândul celor de la ROCCAT să ofere 2x Savu ți 3x Kone Pure (Castigatori: Refu, Bogdan Dascalescu, Ovidiu Eftimie, Laurentiu Buica și Stefan Rosioara).

Spre sfârșit evoMAG ne-a lasat să păstrăm cele doua jocuri Orange Box (Half Life 2, Half Life 2: Episode One, Half Life 2: Episode Two, Portal și Team Fortress 2) și Dirt3, cei de la BitDefender ne-au făcut o surpriză și ne-au oferit un giveaway foarte interesant, un tricou fain inscripționat cu „MAL-WHERE?„, o cană bitdefender, suport pentru pahar să nu mai fie probleme când se scurge berea pe pahar, și o licență de Bitdefender Total Security 2013 pentru un an de zile, putând fi folosit pe 3 calculatoare.

Atât momentan despre Bloggers Lan Party editia a II-a, poate o să fiu prezent și la ediția a III-a.

Bloggeri care au scris despre eveniment: Adrian Ciubotaru, Revo,  Andrei Zdetovețchi, Sorin Rusi, Cabral, Alin Pandaru,  Laurenţiu Buică, Sorin Neagu, Ştefan Roşioară,  Andrei Lucu, Radu Dumitru (update zilnic)

 

Bloggers Lan Party II Galerie de imagini

_MG_7028 _MG_7029 _MG_7037 _MG_7038 _MG_7044 _MG_7045 _MG_7047 _MG_7076 _MG_7105

 

 

 

 

 

 

 

Bloggers Lan Party II Montaj Video

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

5 Comments

  1. Din poze se vede ca a fost super tare. Un mare GJ organizatorilor!

  2. Am vazut filmari pe la tv, a fost caterinca mare si astfel de evenimente chiar trebuie sa fie mai dese.

Write A Comment