Cabinetul medical – o afacere de succes

Cabinetul medical - o afacere de succes - Refu.ro

Sunt medic, iar dorinta de a ma regasi in activitatea medicala privata, m-a determinat sa deschid un cabinet medical privat. Pentru o buna functionare si pentru obtinerea unor rezultate eficiente, a fost  necesar ca toate activitatile sa fie bine organizate si sa existe si o buna planificare a acestora. Deschiderea unei afaceri in domeniul medical, poate aduce unui medic, o multime de satisfactii pe plan profesional. Exista foarte multe moduri, prin care poti pune in aplicare idei, care sa fie de succes. Printre acestea se numara: rabdarea necesara pentru cercetare, empatia, inteligenta, o capacitate de a depasi esecurile, de a face conexiuni si asocieri, o gestionare a situatiilor dificile sau incerte, capacitatea de a lua decizii.

Una dintre prioritati intr-o afacere medicala, o reprezinta pacientii. Aparatura medicala si dotarile unui cabinet medical trebuie sa se adreseze in primul rand nevoilor lor. Inainte de a trece pragul, serviciile medicale si cele de igiena trebuie sa fie de exceptie. Asadar, pentru ca igiena dintr-un cabinet medical sa fie in conformitate cu normele sanitare in vigoare, trebuie sa se utilizeze produse de calitate, care sa corespunda in totalitate normelor de igiena. Pardoselile din interiorul cabinetelor medicale si al altor institutii sanitare trebuie sa indeplineasca cateva conditii esentiale: sa nu aiba rosturi, sa fie sigure la mers, usor de curatat si igienizat, sa fie tratate antibacterian, etc. Pentru ca imi pasa de sanatatea pacientilor, dar si de cea a personalului care lucreaza la cabinet am achizitionat covoarase interior profesionale.

Pe site-ul magazinului online covoare-profesionale.ro, am gasit cele mai bune covoare profesionale, covorase interior, covoare exterior, covorase Horeca, covorase dezinfectante cu rezistenta mare la trafic intens si la abraziune, antibacteriene si antimicrobiene.

Beneficiile pe care le ai folosind aceste covoare profesionale sunt multiple: sunt rezistente la agentii chimici, au grad de uzura foarte ridicat, sunt produse foarte flexibile si stabile, moderne, se intretin usor si sunt de o calitate foarte buna. Aceste tipuri de covoare sunt tratate in asa fel incat sa poata asigura o igienizare profesionala a spatiilor unde sunt utilizate. Covorasele dezinfectante de tip Sticky Mat, au eficienta de 99,9%, atunci cand sunt utilizate si aplicate corect si cand straturile sunt curatate de uzura. Au sistem de eliminare a prafului si impuritatilor. De aici reiese faptul ca nu permit favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc care ar pune in pericol sanatatea umana. De asemenea, aceste covorase indeplinesc cele mai inalte standarde legate de elasticitate si de eficienta.

Dintre covoarele dezinfectante, este bine de mentionat un alt produs extrem de apreciat si anume Sani-Trax, 61 cm x 81 cm. Acest covor curata si dezinfecteaza incaltamintea si este recomandat sa fie folosit la intrarea in toate spatiile cu grad inalt de igiena. Varfurile de cauciuc flexibil elimina murdaria prezenta pe incaltaminte. Cand se paseste pe covor, capetele se indoaie si astfel talpile se scufunda in substanta dezinfectanta. Aceasta dubla actiune, elimina orice tip de contaminare. Dimensiunile sunt variabile, in functie de locul unde trebuie sa fie amplasat. Acest covor este fabricat din cauciuc, este robust, proiectat sa reziste la modificari chimice si de temperatura. Covorasele profesionale dezinfectante raspund tuturor necesitatilor de curatenie si igiena, imbinand un design placut, cu utilitatea si calitatea.

Cabinetul medical este intr-o stare de igiena perfecta si pacienti se simt in siguranta.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments