Lanțurile de zăpadă trebuie folosite pe zăpadăplină. Dacă călătoriți spre anumite stațiuni de schi, de exemplu, ați putea fiobligati să folositi lanțurile de zăpadă (verificați înainte de a călători).

Dacă nu dețineți un set, comercianții decalitate vă vor sfătui cu privire la lanțurile de zăpadă cele mai potrivitepentru vehiculul dvs. și dimensiunea anvelopei. În mod ideal, odată montat, artrebui să existe cel mai mare număr de lanțuri deasupra plăcii de contact aanvelopei. Ar trebui să existe, în medie, minimum 12 lanțuri care trecanvelopele. Înainte de călătoria dvs., faceți-va timp pentru a învăța cum săpotriviți și să îndepărtați eficient lanțurile. Nu este distractiv să lemontati in timpul unei furtunide zapada la sub zero grade, cu degeteleînghețate, pe un drum de munte abrupt. Câteva ore de practică vor contribui laaccelerarea considerabilă a acestei operațiuni.

Încercați să vă asigurați că lanțurile dvs. dezăpadă sunt ușor accesibile. Un sfat bun este să le împachetați ultima dată înportbagaj cu alte lucruri de care aveți nevoie.

Corectarea îngrijirii, întreținerii șiselecției anvelopei vă poate îmbunătăți semnificativ siguranța în timpuliernii. Pentru a vă asigura că sunteți echipat corespunzător, urmați sfaturilenoastre de siguranță .

  • Asigurați-vă că anvelopa de iarna Michelin Alpin A4 are adâncime adecvată pentru a vă menține în siguranță și legal, luând testul de 20p.
  • Asigurați-vă că anvelopele sunt umflate și verificate cel puțin o dată pe lună și înainte de călătorii lungi
  • Verificați starea anvelopei dvs. prin căutarea oricăror bucăți sau fisuri și îndepărtați orice obiecte înglobate în suprafața de rulare
  • Când verificați suprafața de rulare, presiuna și starea, nu uitați de roata de rezervă
  • Luați în considerare montarea anvelopelor pentru vremea de iarnă pentru întreaga perioadă de iarnă. La temperaturi sub 7 grade C, ele oferă o siguranță și o aderență mult mai bune
  • Evitați accelerarea bruscă sau frânarea care pot face ca vehiculul să nu  apuce pe suprafețele umede sau cu zăpadă. Evitați și direcția exagerată.
Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment