Lanțurile de zăpadă trebuie folosite pe zăpadă plină. Dacă călătoriți spre anumite stațiuni de schi, de exemplu, ați putea fi obligati să folositi lanțurile de zăpadă (verificați înainte de a călători).

Dacă nu dețineți un set, comercianții de calitate vă vor sfătui cu privire la lanțurile de zăpadă cele mai potrivite pentru vehiculul dvs. și dimensiunea anvelopei. În mod ideal, odată montat, ar trebui să existe cel mai mare număr de lanțuri deasupra plăcii de contact a anvelopei. Ar trebui să existe, în medie, minimum 12 lanțuri care trec anvelopele. Înainte de călătoria dvs., faceți-va timp pentru a învăța cum să potriviți și să îndepărtați eficient lanțurile. Nu este distractiv să le montati in timpul unei furtunide zapada la sub zero grade, cu degetele înghețate, pe un drum de munte abrupt. Câteva ore de practică vor contribui la accelerarea considerabilă a acestei operațiuni.

Încercați să vă asigurați că lanțurile dvs. de zăpadă sunt ușor accesibile. Un sfat bun este să le împachetați ultima dată în portbagaj cu alte lucruri de care aveți nevoie.

Corectarea îngrijirii, întreținerii și selecției anvelopei vă poate îmbunătăți semnificativ siguranța în timpul iernii. Pentru a vă asigura că sunteți echipat corespunzător, urmați sfaturile noastre de siguranță .

  • Asigurați-vă că anvelopa de iarna Michelin Alpin A4 are adâncime adecvată pentru a vă menține în siguranță și legal, luând testul de 20p.
  • Asigurați-vă că anvelopele sunt umflate și verificate cel puțin o dată pe lună și înainte de călătorii lungi
  • Verificați starea anvelopei dvs. prin căutarea oricăror bucăți sau fisuri și îndepărtați orice obiecte înglobate în suprafața de rulare
  • Când verificați suprafața de rulare, presiuna și starea, nu uitați de roata de rezervă
  • Luați în considerare montarea anvelopelor pentru vremea de iarnă pentru întreaga perioadă de iarnă. La temperaturi sub 7 grade C, ele oferă o siguranță și o aderență mult mai bune
  • Evitați accelerarea bruscă sau frânarea care pot face ca vehiculul să nu  apuce pe suprafețele umede sau cu zăpadă. Evitați și direcția exagerată.
Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru