Cel mai bun cadou de Craciun pentru un fumator

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

tigara-electronicaO tigara electronica, cel mai bun cadou de Craciun pentru un fumator

Nu este niciodata prea devreme sa incepeti sa cumparati cadouri de Craciun pentru cei dragi.

De regula, fumatorii primesc cadou de Craciun cate o bricheta, o tabachera sau trabucuri de buna calitate. Insa, poate ca ar fi bine ca anul acesta sa renuntati la acestea si sa daruiti un cadou cu adevarat neobisnuit si impresionant, un kit de tigara electronica.

Tigarile electronice sunt un cadou unic de Craciun, dar poate cel mai important este ca sunt cel mai bun cadou de Craciun pentru un fumator. Nu doar ca va economisi bani, dar se va bucura si de o alternativa eficienta fara sa inhaleze substante cancerigene care ii pun in pericol sanatatea.

Oferiti unui fumator o bricheta sau o tabachera cadou de Craciun, fara indoiala ca va aprecia cadoul si ca se va bucura de el. Insa, o tigara electronica, cu siguranta, ca va fi un cadou surprinzator care il va ajuta sa renunte la tigarile din tutun. Toti fumatorii se lupta cu acest viciu si isi doresc sa renunte la el, dar putini sunt cei care reusesc fara niciun ajutor.

Unde mai pui si ca acest cadou poate fi chiar si in folosul tau. Daca partenerul sau partenara ta fumeaza, cu o tigara electronica nu trebuie sa iti mai faci griji de mirosul neplacut si de murdaria din scrumiere.

Milioane de fumatori din intreaga lume au reusit sa renunte la fumat cu tigari electronice. Statisticile arata ca tigara electronica este cel mai bun produs de renuntare la fumat care a existat pana acum pe piata.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

Refu..ce mai zici….de fapt stai ca te sun sa vb !….ne lasam de fumat?:P!

Telefoane Ieftine

Sa stii ca pentru un fumator este un cadou excelent 🙂

Bucur

Toate lucrurile merge bine, mai ramane sa accepte si Cristi :)))

Alexandru

Cred ca cel mai bun lucru pentru un fumator este o bricheta. Dupa asta cred ca o tigare electronica, cum spuneai si tu. Totul tine de cat de fumator e acel fumator, daca nu trage-n el n-are rost, mai bine ramane la tigarea clasica, cu tutun si mult fum.

Ionut

A nu se intelege ca daca folosesti o tigara electronica te vei lasa de fumat :))
A incercat si taica-miu sa renunte cu ajutorul lor insa nu au avut niciun efect, ele pur si simplu sunt facute ca sa te faca sa renunti la tigarile clasice. E o industrie si doar atat 😀

Timi

In urma cu zece ani m-a convins cu greu sotia sa trec pe electronice. Desi initial am fost sceptic sau mai degraba chiar impotriva – am ajuns sa scap de tigarile clasice. Nu vreau sa le laud, cea mai buna metoda fiind abstinenta totala, dar pentru cei cu vointa mai putina sunt o alternativa viabila.