Cele mai cautate cuvinte pe google

 

Cele mai cautate cuvinte cheie in Google Romania pentru fiecare blogger poate fi destul de important, daca scrii pe blog despre un anumit subiect care este si pe motoarele de cautare atunci poti sa aduci noi vizitatori dar si comentatori pe blog, in asa fel poti sa-ti faci sa faci o promovare a blogului foarte usor.

Cele mai cautate cuvinte pe google

Inainte de a incepe sa scrii despre subiectul anume, este important ca blogul tau sa fie optimizat seo cat mai bine, pentru a avea o relevanta mai buna in google, si in asa fel sa poti aduce noi vizitatori pe blog, si daca le place continutul tau atunci ei vor revenii.

 

Motorul de cautare Google are cateva tool-uri care sa te ajute in acest caz, unul dintre tool-uri este chiar Google Trends, care-ti arata care sunt cele mai cautate cuvinte cheie in ziua, saptamana sau chiar luna respectiva, trebuie luat in calcul si folosirea unor cuvinte cheie cu long tail, nu trebuie sa te fixezi neaparat pe un cuvant cheie scurt, poti chiar sa aduci vizitatori in plus daca ai de gand sa folosesti un cuvant cheie cu long tail.

 

Cele mai cautate cuvinte cheie in Google Romania fiind solutia care te ajuta pe tine ca blogger sa aduci oameni noi pe blogul tau fara sa investesti intr-o campanie adwords sau alt timp de reclama platita, care cel mai probabil nu se comporta ca traficul venit din google.

 

Mai jos este un widget care afiseaza pentru Romania cele mai populare cautari in google, cel mai bun mod de anticipare ar fi sa vezi lista undeva dimineata si sa scrii un articol care sa corespunda cu un anumit cuvant cheie si sa analizezi evolutia traficului in timpul zilei, asa poti sa vezi daca functioneaza strategia de a scrie dimineata. O alta strategie este sa astepti cateva ore in plus si sa scrii dupa masa cand este posibil ca o parte din cuvintele cheie sa fie schimbate, si atunci ai o fereastra de cateva ore cand traficul de Romania este la maxim si atunci daca blogul tau apare relevant in cautari poti sa ai un trafic destul de mare din google.

 

Pe langa cautarile generale, trebuie sa-ti gasesti o serie de cuvinte cheie noi, prin care sa poti anticipa cu ceva timp in urma, asta poate sa insemne sa scrii un articol despre o sarbatoare anume cu cateva zile inainte, si in ziua respectiva traficul poate fi mult mai mare.

 

Ca un exemplu, am scris in 2013 un articol despre paste, si in 2014 mi-au venit cateva sute din google pe cuvantul cheie sarbatoarea de pasti. Din cauza asta foarte multe site-uri scriu inainte de un eveniment un articol.

 

 

Cele mai cautate cuvinte cheie in Google Romania