Creare site cu WordPress!

 

Creare site wordpressWordPress este un CMS (content management system) foarte puternic construit, un cod optimizat bine pentru motoarele de cautare şi cu o securitate destul de bună, chiar dacă platforma a fost lansată doar pentru bloguri în 2003. În scurt timp a ajuns să fie folosit de foarte mulţi dezvoltatori web, simplitatea şi diversitatea de module existente în momentul de faţă plasează WordPress pe primele locuri în topurile dezvoltatorilor web.

 

Creare magazine online cu WordPress

 

WordPress este la fel de simplu de folosit şi personalizat pentru un magazin online, din miile de module disponibile online, magazinul tău online o să beneficieze de orice opţiune vrei, foarte multi dezvoltatori web chiar au creat special module bine optimizate pentru WordPress.

 

creare magazin onlineAtunci cand te gandesti la creare magazin online, putem discuta foarte usor si despre opencart, o platforma speciala pentru vanzarea online a produselor, avand foate multe module pentru shop, opencart este solutia excelenta pentru un buget limitat atunci cand vine vorba de realizare magazin online. Recomand chiar peste WordPress sa folositi opencart, optiunile din opencart sunt superioare fata de pluginul woocommerce de la WP.

 

Dacă tot ce ai nevoie este un simplu site de prezentare, atunci poţi să beneficiezi de oferta disponibilă până la 1 ianuarie 2016, cu doar 190 Euro* poţi să ai site-ul tău de prezentare în scurt timp*.

 

Pentru orice fel de întrebare sau sugestie, adresa mea de email este: andrei[@]refu.ro

 

*maxim 7 zile lucratoare.

 

Poţi să achiziţionezi şi un pachet de hosting cu asistenţă gratuită pentru site-ul tău, hostingul este gandit special pentru companiile sau persoanele fizice care nu au experienta cu o firma de hosting. Atunci cand ai o problema si nu stii cum sa o rezolvi, va ajut gratuit.

 

După ce ţi-ai achiziţionat un domeniu poţi să vezi şi oferta de web hosting disponibilă pe blog.

 

 

Oferta creare magazin online

 

Creare magazin online de prezentareincepand de la 300 euro* (WordPress)
Creare magazin online cu cos de cumparaturiincepand de la 450 euro** (OpenCart)

 

* Prin creare magazin online de prezentare se intelege ca site-ul poate avea 100 de pagini cu prezentarea produselor, comenzile fiind efectuate doar prin telefon catre companie.

 

** Prin creare magazin online cu cos de cumparaturi se intelege ca site-ul o sa fie complet pentru ca un client sa poata sa-si faca cont, sa adauge in cont produse, sa finalizeze comanda pe site prin achitarea produsului.

 

Oferta creare site

 

Creare site simplu de prezentareincepand de la 190 euro*
Creare site complex de prezentareincepand de la 290 euro**

 

* Creare site simplu de prezentare de maxim 5 pagini

 

** Creare site complex de prezentare de maxim 25 pagini (aditional: google maps, contact form complex, slider fix sau wide, elemente grafice mai complexe)

 

Creare magazin online cu OpenCart

Creare magazin online cu OpenCart

Creare site wordpress 4.1

Creare site cu wordpress 4.x