Cursuri de balet Bucuresti

cursuri de balet bucuresti

Cursurile de balet Bucuresti se refera la orele de balet  care se realizeaza in localitatea Bucuresti.Aceste ore se desfasoara saptamanal, de 2 sau 3 ori pe saptamana pe timp de mai multe luni sau ani.Baletul este un tip de dans mai special decat alte dansuri dar in acelasi timp, si foarte dificil.Este dificil datorita faptului ca persoana care va face balet trebuie in primul rand sa invete sa stea intr-o anumita pozitie si apoi sa invete sa se miste in acea pozitie.Este foarte greu dar nu si imposibil, de aceea nu toata lumea poate face acest tip de dans.

Persoanele care participa la cursurile de balet trebuie sa invete sa stea in varful picioarelor , sa stea in echilibru, inaltandu-si apoi picioarele cat mai sus iar mainile trebuie tinute la o distanta mare una fata de cealalta pentru a-si pune in evidenta costumul alb si elegant (mai precis rochita aceea rotunda ).Costumul de balet poate fi format dintr- o bluza si o fusta sau dintr-o rochie.Acea bluza sau rochie are forma unui cerc rotund, de aceea este si mai speciala si poate avea diferite culori de alb (pentru adulti) sau roz, galben (pentru copii).

Preturile pentru un curs de balet in Bucuresti variaza de la 200 de Ron in sus, depinde daca sunt pentru copii sau pentru adulti.Copiii pot si performa pe masura ce merg la  concursuri de balet si se pot intrece si cu alti copii din alte tari.An de an sunt organizate competitii nationale dar si internationale.

Baletul este un dans ce necesita multa gratie si statura, dar si eleganta sau stil. De asemenea, acesta iti transforma corpul intr-un mod armonios prin miscarile acelea lente si pline de armonie.

De obicei,  spectacolele pe care le fac mari dansatori de balet au si un nume.Ca de exemplu,  Lacul lebedelor care transpune, prin dans o poveste emotionanta despre gingasia, delicatetea si gratia acestor minunate lebede.Un astfel de spectacol se joaca de cateva ori pe an si trebuie vazut deoarece merita.Muzica pentru spectacolele de balet este de obicei din opera clasica sau contemporana pentru a pune in evidenta compexitatea spectacolului.

Cursurile de balet Bucuresti se realizeaza in sali de dans special amenajate si destul de mari.Acestea sunt decorate cu oglinzi sau anumite obiecte de gimnastica.

Pe an ce trece, se observa  faptul ca lumea este tot mai preocupata de dans si tot ce inseamna el, de aceea si la aceste cursuri de balet se inscriu tot mai multi oameni pentru a se relaxa si a se detasa de rutina zilnica.

1)Cursurile de balet Bucuresti au ca si aspecte pozitive:

  • se realizeaza de mai multe ori pe saptamana,
  • prin aceste cursuri, oamenii se pot cunoaste mai bine si realiza prietenii,
  • ajuta la dezvoltarea unui corp armonios datorita efortului depus prin dans.

2)Cursurile de balet Bucuresti pun in evidenta:

  • atuurile si calitatile oamenilor ,
  • talentul innascut sau nu al oamenilor , pe perioada cursurilor.

3)Cursurile de balet Bucuresti se diferentiaza de alte cursuri de dans prin:

  • pret,
  • calitatea dansului,
  • faptul ca necesita creativitate mult mai mare.

Astfel ca, aceste cursuri de balet Bucuresti au trei caracteristici pricipale: calitate in dans, preturi acceptabile, oameni talentati.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments