Despre Amenajari interioare

Amenajarile interioare reprezinta acele decoruri facute in interiorul unei case.

O locuinta poate fi amenajata in multe moduri, depinde de preferintele clientului, in general.

Amenajarile interioare

Au in vedere cum este vazuta fiecare camera de catre clienti si si cum trebuie construita.Acestea trebuie sa treaca prin diverse etape pentru a ajunge la finalizare.Aceste etape constau in aranjarea fiecarei camere si a obiectelor din interiorul ei.

Pentru a amenaja o locuinta, este nevoie de specialisti care se vor ocupa de toate detaliile.Insa, inainte de de inceperea amenajarilor, se va realiza schita locuintei pentru a vedea exact ce trebuie sa cuprinda camerele locuintei si cum trebuie acestea amenajate.

amenajari-interioare

O locuinta are nevoie si de spatiu, de aceea inainte de amenajare, se vor face masuratorile de rigoare pentru a a observa mai exact cati metri patrati are si ce lungime.

Amenajarile interioare costa mult dar pentru un design altfel al camerelor si care sa le diferentieze fata de altele, se merita.Deoarece orice individ isi doreste cele mai frumoase si originale camere, asezate in stiul propriu al persoanei care va sta acolo.Obiectele care vor sta acolo, in camere trebuie sa o puna in evidenta prin culoare si forma lor.

Culoarea peretilor este un aspect foarte important datorita faptului ca acestia dau o stare anume cand pasesti in acea incapere.Starea poate fi vesela (in cazul in care culoarea este galbena, rosie, roz) sau trista (in cazul in care culoarea este neagra, gri).Peretii transmit energia pe care o degaja oamenii din acea casa.

Dupa stabilirea si desenarea camerelor, realizarea peretilor, urmeaza punerea la punct a altor aspecte importante.Aspectele importante se refera la modul de asezare al obiectelor (al biroului, al patului, al sifonierului).

Mai sunt exceptii cand modul de amenajare interioara se face intr-un anumit stil, respectiv feng-shui si cu obiecte de feng-shui.Stilul feng-shui se refera la aranjarea anumitor obiecte din camera intr-un anumit fel, in functie de energiile transmise.Ca de exemplu, biroul trebuie asezat intr-un colt al camerei deoarece aduce noroc si da o stare pozitiva.Dar aceste stiluri sunt adoptate foarte rar, de catre persoane care au multi bani sau vedete deoarece pe langa specialistii care participa la amenajarile interioare, mai trebuie ales si un expert in feng-shui pentru eventualele discutii pentru explicarea lucrurilor feng-shui.

Pentru amenajarile interioare,

Se tine cont si de tema camerei pe care clientul doreste sa o abordeze, vor fi stabilite termenele de incepere si finalizare, se vor trage concluziile cu pricina dar si observatiile concrete care vor sta la baza aranjarilor.

1)Amenajarile interioare tin cont de:

  • Modul in care vor decurge aranjarile;
  • Metodele utilizate pentru a concretiza cat mai clar nevoile clientului;
  • Finalizarea la timpul stabilit.

2)Amenajarile interioare trebuie sa puna in evidenta:

  • Stilul clientului;
  • Culorile care trebuie sa se vada intr-un anumit fel si sa dea o anumita stare;
  • Toate obiectele din acea camera.

3)Amenajarile interioare au ca puncte caracteristice:

  • Specialistii care vor contribui la toata aranjarea si vor discuta cu clientii pana in cel mai mic detaliu;
  • Preturile vor fi negociate de la inceput;
  • Camerele pot fi aranjate in stiluri si culori diferite.

Astfel ca, amenajarile interioare pot fi o investitie foarte buna pentru orice client care doreste aranjarea locuintei sale intr-un stil unic si original.

Mai multe informatii despre amenajari interioare pe site-ul www.logosidesigninterior.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *