Europa este mai interesanta cand ai si internet!

go-europe-hp-oroDa, știu că foarte multă lume pleacă în vacanță ca să scape de probleme lor, sau dacă sunt oameni fericiți care nu au probleme deloc, atunci călătoresc pentru a experimenta lucruri noi, pentru că europa este încă un pământ necunoscut prea bine, internetul pe un smartphone te poate ajuta maxim, pe lângă GPS-ul care-l folosești, atunci când ai nevoie de ceva, internetul este singura și cea mai sigură soluție.

Dacă întrebi pe cineva într-o țară anume cum ajungi în punctul x sau unde este restaurantul x cel mai probabil, ori nu o să întelegi cum îți explică, ori poate nu reușesc ei să comunice bine pentru a te putea ajuta, ține minte ești într-o țară din europa unde nu toată lumea știe engleză ca în filme și te poate ghida exact.

Problema cea mare este cand îți este dor de casă și vrei să suni acasă! Numai că nu este neaparăt o problemă, Orange Go Europe are opțiunea care te ajută, 1 Euro/zi pentru tarifele din retea, mai exact:

  • 0,15 euro/minut pentru apelurile în rețea
  • 0,062 euro/SMS trimis
  • 0,28 euro/MB pentru traficul de internet

Este un mare avantaj să poți apela în retea cu numai 15 eurocenți pe minut, în loc de doar 4 minute în mod normal în roaming pentru 1 euro. Esti taxat per unitate, dacă vorbești 1 minut, dai 2 sms-uri și navighezi 2 MB pe net, costul total o să fie de aproximativ 1.83 eurocenti (activarea inclusa). Dacă repeți procesul așa timp de o săptămână costul total o să fie 12,81 Euro, pentru 7 minute de convorbire, 14 sms-uri și 14MB trafic de internet (Sau 14 minute de convorbiri si 14MB de net). Merită nu?

Avantajul ăsta îl ai numai dacă ești client Orange și activezi opțiunea Go Europe, care este disponibilă în următoarele țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadalupa, Guiana Franceză, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Martinica, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Reunion, Sf. Bartolomeu, Sf. Martin, Slovacia, Slovenia, Spania (inclusiv insulele Baleare şi Canare), Suedia, Ungaria.

Pentru cei care sunt deja abonați Orange pot să trimita GO la 321 și contul o să fie taxat cu 1 euro, urmând să folosești preturile de mai sus pentru apelurile în rețea, sms-uri și traficul de internet.

Au creat si un spot pentru optiunea Go Europe

Nu-mi mai rămâne să-ți urez distrație plăcută și relaxare cât cuprinde în excursia prin europa!

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut

Pentru un drum in Grecia, netul de la Orange s-a comportat admirabil, asta in pofida faptului ca nu il foloseam aici deloc, fiind abonat la concurenta.