Forajul putului – pasii ce trebuiesc urmati

Forajul noului put

Daca ati hotarat sa forati pentru o noua fantana, trebuie sa luati in vedere mai multe aspecte pentru ca lucrarea sa iasa asa cum va doriti si sa nu va treziti cu surprize nedorite.

Simpla sapare dupa apa nu este suficienta, asa cum credeati, ci sunt necesare masuratori si verificari efectuate de specialisti competenti. Astfel, calitatea apei pe care o vom bea va fi una deosebita.

Daca vom opta pentru o lucrare facuta de niste prieteni care au o vaga banuiala de ce trebuie sa faca, s-ar putea sa ne trezim cu niste cheltuieli exorbitante, inutile, si o munca grea depusa inutil.

Forajul putului– pasii ce trebuiesc urmati

Pentru a avea rezultatele asteptate, trebuie sa urmam cateva etape, astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care il dorim.

Prima etapa consta in consultarea unui geolog care are specialitatea „hidrogeologie”. Acesta ne va sfatui atat despre locul in care sa foram, cat si despre calitatea apei.

Al doilea pas este inceperea executiei propriu-zisa. Aceatsa consta in saparea spatiului, tubarea cu PVC, tubarea cu filtre, cat si folosirea materialelor aditionale (pietris, PVC, cat si alte materiale.

Urmeaza alte masuratori, liftari, pompari cu pompa submersibila de presiune, cat si interpretarea acestor date.

Totul se finalizeaza cu un raport final, care sa contina toate datele culese.

Vizitati site-ul www.puturiapa-hidrogeofor.ro pentru a afla exact in ce consta o lucrare de forare bine facuta. Aici veti gasi cea mai buna varianta pentru forarea putului, pentru a obtine rezultate care sa dureze ani buni.

Cum sa obtii o fantana rezistenta, care sa fie si curata

Cu toate ca varianta apelarii la muncitori necalificati, care „se pricep” la acest gen de lucrari este una tentanta, deoarece costurile initiale sunt mult mai mici decat in cazul in care am apela la o firma specializata, de cele mai multe ori implica niste costuri suplimentare, mult mai mari.

Intotdeauna este de preferat sa tinem cont de sfatul specialistilor, si sa cerem ajutorul unor oameni capabili care sa ne ajute.

Daca locuiti in Bucuresti, preturile forajul unui put este acceptabil, concurenta mare a firmelor existente determinandu-le sa reduca costurile. Mai multe informatii pe site-ul www.puturiapa-hidrogeofor.ro

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Swiso Maia

Ca tot a venit orba de foraje puturi apa Bucuresti executate de profesionisti, vezi aici lista completa: http://euforaje.ro/foraje-puturi-bucuresti-ilfov
Mult succes va doresc !