Inbox by GoogleInbox by Gmail are o interfata destul de prietenoasa, atat pe mobil cat si pe desktop. De o saptamana si ceva de cand am tot testat noul serviciu oferit, pot sa zic ca sunt incantat de optiunile pe care le ofera Google. Interfata te ajuta sa pastrezi doar mail-urile care te intereseaza, celelalte mail-uri sa dispara din peisaj foarte rapid, asadar poti sa gestionezi mai bine mail-urile importante, si sa poti sa citesti si imediat sa nu mai fie fizibile mail-urile mai putin important, ca de exemplu ultmiele produse aparute pe site-ul x, sau daca esti abonat la un blog sa citesti articolul si apoi sa poti ascunde mail-ul venit, dar totul fara sa-l stergi, toate mail-urile marcate ca rezolvate, dispar din feed ca sa ii zic asa, raman doar mail-urile cu care ai interactiune mai mare, in caz de nu ai nicio interactiune si pagina este goala, sau complet rezolvata, atunci apare un background.

Atunci cand sunt elemente multimedia in mail, sunt afisate direct langa titlu, de exemplu daca trimit unui prieten 1 link de youtube si 2 imagini, o sa apara elementele direct sub titlul mail-ului, fiind foarte usor de accesat orice element multimedia primit pe email.

Inbox by Gmail, un altfel de email de la Google


Daca este interesat sa testezi serviciul pot sa iti ofer o invitatie, pe sistemul primul venit, primul comentator, astept doar un comentariu cu raspunsul la intrebarea: de ce vrei sa ai acces la Inbox by Gmail. Un singur prieten a fost destul de interesat de serviciu asa ca i-am oferit lui primul.

Varianta desktop nu este imediat disponibila, va trebui sa instalezi mai intai varianta mobile pentru smartphone, apoi sa accesezi in browser inbox.google.com si asta e tot, poti sa folosesti serviciul linistit. In cazul in care iti apar probleme poti sa lasi un comentariu aici si descoperim impreuna care e problema, si cum sa o rezolvam, dar pana atunci astept doritorii sa participe la acest mic concurs rapid.

Inbox by Gmail

Numarul de invitatii poate fi mai mare daca avem doritori care vor sa distruibuie mai departe invitatii catre Inbox by Gmail.

Pentru mai multe informatii legate de Inbox by Gmail, intra direct pe link-ul serviciului google.

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment