Inlocuieste varul simplu sau vopseaua lavabila ieftina cu vopseluri decorative si vei observa imediat diferenta

Pana nu demult cand era vorba de zugravit foloseam vopsea lavabila mai ieftina si cu putere mare de acoperire. Era destula mizerie si se aplica destul de anevoios, mirosea cam urat, dar pana la urma imi faceam treaba. De curand insa am descoperit ca exista si vopseluri decorative, pe care le comanzi usor si de pe Rives.ro.

Spre deosebire de varul normal si de vopseaua lavabila mai ieftina aceste vopseluri au texturi speciale, sunt pe baza de apa, au culori surprinzatoare si permit orice combinatii cromatice. Efectele 3D sunt interesante si usor de obtinut, aplicarea e mai simpla si mai curata, nu e nevoie de un specialist pentru a aplica in mod corect aceste vopseluri decorative usor de comandat de pe Rives.ro.

Inlocuieste varul simplu cu vopseaua lavabila

In pagina fiecarui produs exista referinte la model, volum si consum si fiecare client isi poate alege tipul de vopsea si cantitatea dorita. Vopseaua decorativa e buna si pentru interior, si pentru exterior, are un aspect omogen, de pasta, se aplica rapid si are putere de acoperire mare. Marele avantaj al vopselurilor decorative este ca peretele respira fara probleme, nu miros asa de urat la aplicare, pana de zvanta, in trei zile treaba e gata, peretele, suportul pe care au fost aplicate arata impecabil.

Site-ul ofera si instructiuni detaliate video de aplicare, consultantii sunt pregatiti cu sfaturi si detalii tehnice, mostrele de culori si cataloagele downloadabile sunt perfecte pentru a sti exact ce comandati si a alege ce aveti nevoie. Orice vopsea veti cumpara aceasta va fi certificata, exista certificarile ISO 9001 si ISO 14001, asa ca e o calitate garantata, care respecta cele mai inalte standarde impuse la nivel european.

Plasarea comenzilor dureaza putin, confirmarea lor e imediata, livrarea se realizeaza prin curierat rapid pentru ca tu sa ai produse de top exact cand ai nevoie de ele.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments