Ce este un blogger? Lista de blog romanesc

Blog versus site web

Multi oameni sunt inca confuzi asupra a ceea ce constituie un blog pe un site web. O parte din problema este ca multe companii folosesc ambele, integrându-le într-o singura prezenta web. Dar exista doua caracteristici ale unui blog care il diferentiaza de un site traditional.

Blogurile sunt actualizate frecvent. Fie ca este vorba despre un blog de tehnologie in care autorul scrie despre experienta lui despre anumite servicii sau produse pe care le testeaza, un blog despre alimente care împartaseste retete noi sau o afacere care ofera actualizari pentru serviciile sale, blogurile au un continut nou adaugat de mai multe ori pe saptamana.

Blogurile permit abonarea cititorilor, sa primeasca pe adresa personala de email cate un mesaj nou la publicarea unui articol, sau in cazul in care iti place sa lasi comentarii, te poti abona la comentarii si primesti un mesaj nou cand cineva a raspuns la comentariul tau.

Blogurile sunt adesea incluse in mass-media, retelele sociale etc. datorita abilitatii cititorilor de a comenta si de a avea o discutie cu bloggerul, iar altii care citesc blog-ul ti-l pot face conscut printr-un share pe o retea sociala.

De ce blogging-ul este atat de popular?

Exista mai multe motive pentru care antreprenorii s-au transformat in bloggeri in perioada 2005 – prezent.

Motoarele de cautare iubesc continutul nou (unic si de calitate) si, drept urmare, bloggingul este un instrument de optimizare a motorului de cautare (SEO) .

Blogging-ul ofera o modalitate usoara de business de a va pastra clientii si ceea ce se întâmpla cu compania ta, spune-le despre noi oferte si ofera sfaturi pentru achizitionarea produselor. Cu cat un client vine mai mult pe blogul tau, cu atat este mai probabil sa cheltuiasca bani.

Un blog iti permite sa construiesti incredere si relatii cu potentialii clienti. Nu numai ca le poti arata ceea ce stii, construindu-va expertiza si credibilitatea, dar pentru ca oamenii pot posta comentarii si pot interactiona cu tine, ei te pot cunoaste si, speram, va avea incredere in tine si in produse/servicii suficient pentru a cumpara de la tine.

Blogurile pot face bani. Împreuna cu produsul sau serviciul tau, blogurile pot genera venituri din alte optiuni, cum ar fi produsele publicitare si afiliate.

Blogroll:

 

Atenţie lista se poate schimba săptămânal, depinde de asta activitatea blogurilor şi calitatea articolelor de pe blog. Cei care şi-au pierdut hostingul, la fel vor fi şterşi.

One comment

  1. Salut Refu, schimba-mi si mie link-ul si ancora pe numele meu si link-ul din comentariu pentru ca nu mai am acel blog si felicitari pentru blog, arata super.

Comments are closed.