De astăzi voi scrie și despre tehnologie, am adăugat această nouă categorie pentru că sunt pasionat de tehnologie și dacă tot citesc atât pe internet despre tehnologie de ce să nu scriu și mai departe pe blogul meu.

Știrea vine din Olanda, unde vine  The PAL-V sau Personal Air-Land Vehicle, o masină pe 3 roți cu posibilitatea de a își decapota 2 elice și a fi pregatită de zbor.

Masina personala de zbor - Refu.ro

Pentru că și americanii au încercat să facă o mașina de zbor, americanii au construit-o pe 4 roți, și din cauza asta deja devine prea lată pentru circulația din oraș, din această cauză olandezi au refăcut probabil un design pe 3 roți.

Masina zburatoare pe 4 roti, America

 

Primele încercări pentru o mașină zburătoare au fost încercate cu o formă aerodinamică deasupra „mașinii”

Masina personala de zbor - Refu.roMasina personala de zbor - Refu.ro

Astea fiind momentan încercările de a face o mașină complet funcțională pentru decolarea de la sol, dar nu cred că o să mai dureze foarte mult până când o să apară un prototip exact ca în filmele sci-fi, în care să poți fi pregătit de zbor la o apăsare de buton. Bineînteles mașinile din filme sunt ajutate de efectele speciale să zboare.

Și aici ca să-mi ia puțin mintea la plimbare, îmi imaginez viitorul când mașinile de zbor sunt disponibile, acum mă gândesc că dacă un om căutat de autorități ar fugi prin aer cu mașina, oare autospecialele de poliție vor avea rachete la bord?

Pentru ca imaginea face cat 1000 de cuvinte, tot ce am explicat mai sus poate fi aratat usor printr-un video.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

5
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ziarauto.roLaurentiufotograf nunta bucurestiRefubucur Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
bucur
Vizitator

ce buna ar fi si la noi una din asta personala fiecare :)) cand e aglomeratie pe dn 1 hap dai drumu in zbor

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Pai nu mai vem mult si …intam in viitor…o sa zburam….si nu o sa mai mancam …o sa luam pastile…etc…nu as avea curaj sa zbor cu una de-aia nici batut!

Laurentiu
Vizitator
Laurentiu

Am citit si eu stirea pe Yahoo si chiar e tare chestia asta…e clar masina viitorului, dar, din pacate, pentru cei cu bani 😀

ziarauto.ro
Vizitator
ziarauto.ro

O solutie foarte buna pentru aglomeratia auto rutiera, insa unde alimentam in aeroporturi ? unde altundeva poti ateriza …. pe drumurile noastre superbe sigur nu!