Oferta Servicii Web Pret – Realizare site pret de inceput

Oferta Servicii Web, Hosting WebDupa o experienta de mai bine de 10 ani in online, am o oferta servicii web destul de buna, si ma axez foarte mult pe optimizari si realizarea de proiecte web cu cms-ul wordpress, dupa 5 ani de wordpress pot sa lucrez foarte usor in codul wordpress-ului pentru a oferi clientului modificarile necesare pentru proiectul lui.

WordPress-ul este un CMS destul de flexibil, care-ti ofera un panou de administrare si foarte multe pluginuri pentru a putea modifica singur orice informatie din site, fara a fi necesar plata de mentenanta la un site, chiar daca nu te pricepi la progamare web, poti sa folosesti foarte usor acest CMS pentru business-ul tau de zi cu zi, indiferent ca este website de prezentare, blog sau magazin online.

Oferta Servicii Web la pret avantajos:

Mententanta Web

Mententanta Web (inclusa si asistenta IT) incepand de la 99€ pe luna (se ofera suport tehnic gratuit pentru orice problema*).

PretInterventii LunareAsistentaObservatii
99€/Luna*6 ore de lucruEmail, Telefon, RemoteSe ofera raport lunar cu fiecare interventie
149€/Luna*10 ore de lucruEmail, Telefon, RemoteSe ofera raport lunar cu fiecare interventie
Creare website

Pentru fiecare website se foloseste platforma WordPress, proiectul tau poate fi un site de prezentare, pana la un magazin online, se poate realiza orice ai tu nevoie, preturile incep de la 599€*, pentru mai multe informatii folositi adresa de email.

Avantaje oferite Realizare Website:

  1. Panou de administrare (wordpress);
  2. Customizare design (wordpress);
  3. Optimizare SEO Basic**;
  4. Pagina de contact cu form;
  5. Abonare clientii/vizitatori prin email;
  6. Slider servicii/oferte;

Mai multe informatii legate de creare website

Creare Logo

Pentru realizarea unui logo se va folosi fonturi custom, efecte grafice dar si imaginatie pentru realizarea logo-ul reprezentativ proiectului dumneavoastra. Preturile incep de la 30€* pentru orice fel de intrebare, folositi adresa de email.

Mai multe informatii legate de creare logo design

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este un subiect destul de important in zilele noastre cand pagerank-ul nu mai este atat de important, ci relevanta unei pagini te poate pozitiona in primele pozitii in motoarele de cautare, pentru a cere o oferta de pret folositi adresa de email.

  • Optimizare SEO OnPage (preţuri începand de la 75€)
  • Optimizare SEO OffPage (preţuri începand de la 300€)

Mai multe informatii legate de optimizare SEO

Cumpara Advertoriale SEO

Cel mai important pas pentru o buna optimizare seo este si scrierea advertorialelor pe blog, in afara de importanta cuvintelor cheie din articol, un advertorial poate transmite cu succes mesajul tau de marketing pentru potentiali clienti care acceseaza respectivul blog, in plus ofera si o vizibilitate in online a brandului tau. Pentru mai multe informatii folositi adresa de email.

Suplimentar:

Fotografie de produs

Pentru a vinde mai usor produsele tale ai nevoie de fotografii de calitate, care se vad foarte clar si luminoase.

Fotografiile finale vor fi prelucrate si se ofera 2 variante, prelucrate la rezolutie full, si prelucrate la rezolutie mica pentru site-urile web.

Pretul incepe de la 2€/fotografie*, pentru mai multe informatii folositi adresa de email.

Portofoliu Foto

Montaj video

Ai un material video brut si vrei sa faci mai multe cu el? Ai zeci de filmulete care le vrei intr-un singur video dar nu ai experienta necesara? Aici pot interveni eu pentru un montaj video realizat in parametrii dumneavoastra. Bitrate, rezolutia exportata, aspect ratio? Daca toate aceste intrebari iti pun la randul lor si mai multe intrebari atunci trebuie sa apelezi la cineva cu experienta in realizarea unui montaj video de calitate. Pretul incepe de la 50€*, pentru mai multe informatii folositi adresa de email.

Portofoliu Video

Pentru contact puteti folosi adresa de email: andrei[@]refu.ro

Pentru fiecare serviciu web se realizeaza contract si se factureaza prin SC Digital Inbound SRL

*Firma nu este platitoate de TVA
**Analizarea unui cuvant cheie (setat pe prima pagina), indexarea si optimizarea lui.

Oferta updatata in data de: Ianuarie 2021