Produsele Sonentor marca sanatatii si a stabilitatii

Am fost in Austria in urma cu vreo doi ani, pentru o bursa de studiu. Am fost cazata undeva “la tara” cum spuneau ei, insa pentru mine era un colt de rai, o comuna extraordinar de cocheta cu o vegetatie superba, zona care era renumita pentru produsele sale natural pe care le comercializa in toata lumea, si anume produsele Sonnentor.  Fie ca era vorba despre plante pentru ceai, sau extracte naturale, fie ca era vorba despre mirodenii sau condiment, toate erau suta la suta natural si mai presus de toate erau culese si ambulate de catre oameni, nu de catre masini. Lucrul asta pe mine m-a socat. O cantitate imensa de produs, insa mana de lucru umana era cea care facea diferenta. Locurile erau absolut mirifice, ma plimbam serile printre plantatii, vedeam inca oamenii cum lucrau la ora sapte , opt, seara, eu veneam deja  de la scoala…ma minunam de locuri, de oameni, de liniste, de iubirea lor pentru ceea ce faceau. Produsele Sonnentor, am aflat ulterior, ca urmau sa fie uscate si apoi ambalate fara vreo alta procesare, pentru a fi trimise ulterior catre lumea intreaga. Am aflat ca si Romania urma sa aiba o filiala. Mai era inca de lucru totusi la aspectul asta. Era vorba de documente pe care nu le semnasera inca cei de la Ministerul Agriculturii. Sau asa am inteles… Pentru ca se dorea ca brandul austriac sa fie recunoscut dar neschimbat de catre romani.

Produsele Sonnentor bucuria vitalitatii

Ma intrebam mereu de ce acei oameni despre care aflasem ca foloseau din ce in ce mai mult produse Sonnetor aveau o vitalitate iesita din comun. Nu ii vedeam niciodata obositi sau stresati. Aveau un tonus de invidiat.  Eu veneam de la scoala si de la stagiu, ca lucram si ca stagiar, destul de obosita, recunosc, si cand ii vedeam pe lucratorii de la fabricuta, ma intrebam de unde au atata vitalitate. Mi-au spus ca folosesc zilnic produsele pe care chiar ei insisi le culeg, ceaiuri diferite, plante medicinale, extracte naturale. Am rugat pe cineva sa imi spuna de unde pot lua si eu cateva cutiute de ceai si cateva sticlute cu extracte naturale. Produsele Sonnentor aveau un gust incredibil de bun! Nu imi venea sa cred. Credeam ca sunt amare, sau acre… nu stiu de ce aveam asta in minte. Dar nu era deloc asa!

Produse Sonnentor si in Romania

Cand m-am intors in tara am decis sa deschid o firma micuta care sa distribuie produsele de care ma indragostisem cat fusesem plecata. Produsele Sonnentor au ajuns astfel si acasa la mine. Familia mea precum si prietenii mei se puteau bucura acum de beneficiile naturaletii acestor  produse. Voiam sa ii stiu sanatosi, vitali, voiosi, asa cum ii vazusem pe toti cei care lucrau si foloseau astfel de produse in Austria.

Am inceput sa daruiesc produse Sonnentor pana cand clientii au inceput singuri sa apara. Am inceput sa am comenzi din ce in ce mai mari, lumea era din ce mai interesata.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments