Raspunsurile la intrebari

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Ştiu că am zis, că pe 10 o să răspund la întrebari, dar au fost anumite evenimente care m-au făcut să întârzii cu două zile.

Aşa că încep direct.

Tudor m-a întrebat ce este internetul pentru mine?

Pentru mine internetul este o sursă foarte mare de informare, o sursă unde prin 3-4 clickuri poţ să invăţ cum să fac ceva anume, şi nu în ultimul rând internetul este o sursă eficientă şi rapidă de comunicare.

Vlad m-a întrebat dacă am studii din domeniului IT?

Pe vremea când aveam eu 8 anişori, mixam fotbalul din faţa blocului cu orele petrecute la sala de net, care în scurt timp am început să dau de o mină mare de informaţii de unde am învăţat informaţii esenţiale pentru domeniul IT, ca să îţi răspund la intrebare, nu am studii în domeniul IT, ci am experienţă acumulată în ani de zile.

CoStinel mă pune să aleg între viaţa de blogger şi viaţa de fotograf.

M-a pus puţin pe gânduri pentru că in momentul de faţă nu am de gând să renunţ la nici una din aceste două hobby-uri, eventual să le împac pe amandouă cât mai bine, pentru că fără aparatul foto nu pot să stau mai ales că am multe de învăţat în domeniul ăsta, şi fără blog îmi este complet aiurea.

Deci Costinel din păcate nu am un raspuns precis pentru tine, le aleg pe amandouă ca un mix bun!

LoccoChicco m-a întrebat dacă am de gând să monetizez blogul, dar întrebarea este pusă în modul în care eu să scriu pe blog pentru bani şi nu din placere?

Am scris câteva advertoriale pe blog dar nu foarte des, din când în când, pentru că sunt bine veniţi ceva bani în plus pentru hosting şi reînoirea domeniului pe .info

Dar mă gândesc că acum fiind trecut pe .ro este posibil să fie la un moment dar şi o mică avalansă de advertoriale, dar nu cred că voi scrie doar pentru bani, o să amestec necesitatea cu plăcerea de a scrie pe blog.

Sasha m-a întreabat ce părere am despre site-urile de promovare?

Ca orice site de promovare îţi permite să laşi link-ul către blogul sau site-ul tău, bineînteles că astea te ajută mai mult sau mai puţin, este recomandat să te promovezi cum poţi, dacă vrei o promovare cu nici un leu dat.

Bucur  mă întreabă când am de gând să intru într-o relaţie serioasă, în care va deveni ceva stabil datorită mie?

Buna întrebare din partea lui Bucur, momentan nu am ceva stabil domnule Bucur, dar cine ştie ce se întâmplă în viitor, orice este posibil. Când am de gând? Poate mâine!

Alexandra are o serie de întrebări, trei la număr:

1 – Când ţi-a fost cel mai greu să spui adevărul? Până acum nu mi-a fost greu să zic adevarul, dar a fost un moment când a trebuit să îi zic iubitei cu care eram atunci, că nu mai putem continua relaţia, nu a fost foarte uşor de zis.
2 – Ce nu i-ai putea ierta niciodată persoanei pe care o iubeşti? Să ştiu că m-a minţit, şi să-mi zâmbească în faţă şi să-mi zică că nu este adevarat, şi bineînteles dacă am prins-o cu altul, în secunda următoare nu-mi mai pasă nimic.
3 – Ce-ai vrea să schimbi cel mai tare în viaţa ta? Poate să mă mut din România, să plec într-un oras unde au plaja spre ocean, dar ca să fiu realist trebuie doar să dau de carnetul de soferi.

fotograf nunta bucuresti (Lucian) ma întreabă care este visul meu profesional? Dar şi visul meu sentimental ?

Pai profesional, vreau să încep anul ăsta să fac o firmă cu încă alte 2 persoane, pe nişa: mententanţă pc, realizare site-uri de prezentare, fotografie de produs (indoor/outdoor), design ( flyere, afişe etc), design interior/exterior şi probabil şi alte servicii, să vedem care prinde mai bine.

Pe plan sentimental mă aştept ca din moment în moment să ajung să nu mi se mai dezlipească ochii de pe ea, nu ştiu cine este ea, dar o voi cunoaşte curând.

Andrei Daniel  m-a întrebat dacă m-am gândit vreodată să mă las de blogging?

Au fost momente când aveam eu ceva cu blogul, dar până a 2-a zi îmi trecea, nu cred că pot să mă văd fără blog în următoarea perioadă. Mai ales şi acum când am decis să mă mut pe .ro, asta înseamnă ca iau blogging-ul şi mai în serios.

Havrince Daniel mă întreabă ce număr am la pantof?

Acum am în picioare un model care este 43, dar acasă am şi am avut modele la care am purtat 44.

Laurenţiu mă întreabă de la 1 la 10 cât de microbist sunt?

Cred că răspunsul ar fi undeva pe la 4, dar am fost şi mai microbist decât sunt acum, se pare că uşor uşor scade cifra.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
10 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
fotograf nunta bucuresti

Sfatul meu …nu firma ci PFA…fiscalitatea e mult mi mica…..cat despre „ea” …nu ma bag!:)

Empire beta

Nu esti mai mare in picior ca mine >))

Tudor

Multam’ pentru raspuns.

Laurentiu

Sincer sa fiu, eu sunt microbist de mic copil si doza nu pot spune ca mi-a scazut…chiar daca ‘am reusit’ incredibila performanta sa iesim din lupta pentru titlu cu 3 egaluri in ultimele 3 etape(iti dai seama cu cine tine)

Gandacelul

Intrebari si raspunsuri pe masura:)

Rosalia

Inca o intrebare..Care a fost cea mai mare dezamagire a ta?:D

Dana

Mai sunt intrebari la care putem afla raspunsuri de la tine… 🙂

Edina

Chiar sunt niste intrebari pe masura raspunsurilor:D

Havrince Daniel

Cam tarziu vad raspunsul da nu ma asteptam sa primesc raspuns. Am intrebat asa la misto, sa imi ramana link-ul pe pagina 😀