Servicii de eliminare miros apa calda si apa rece

miros apa calda

Apa uneori poate avea un miros neplacut din cauza contaminatilor aflati in ea. Mirosul neplacut poate aparea in apa din cauza Hidrogenului sulfurat, care va da apei un miros de ou stricat. Daca apa miroase a mal, atunci in apa este prezent amoniul. Dar daca apa calda din boiler miroase neplacut, atunci aceasta se explica prin existenta unor bacterii cum ar fi: Legionella si Ferobacteriile, care vor da apei mirosul de ou stricat.

Hidrogenul si amoniul dau miros neplacut si apei reci si apei calde, dar bacteriile de mai sus provoaca doar miros apa calda destul de neplacut, deoarece bolierul este un spatiu destul de intunecat si cu o temperatura constanta.

Solutii pentru problema mirosului in apa calda

Acest miros  apa calda se poate elimina unii folosesc solutii de scurta durata, iar altii imbina mai multe solutii care impreuna vor avea un efect superb. Unii cred ca daca vor folosi filtre de carbune activ in aceasta problema atunci  vor avea parte de rezultate bune. Da, filtrele de carbune activ sunt eficiente in alte cazuri, filtrele acestea elimina mirosul si gustul strain, dar doar din apa rece, in apa calda ele nu vor schimba nimic.

Este un mediu poros, un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Deferizarea si dedurizarea apei este o necesitate majora in aceasta problema, dar nu este suficient, chiar daca apa intra in boiler dedurizata si deferizata, la incalzirea totusi va avea un miros neplacut.

Daca dispui deja de filtru cu lampa cu UV si este instalata inainte de boiler atunci sa stii ca aceasta nu va avea efect, deoarece probleme se afla in boiler, nu pina la boiler. Acest filtru este eficient in distrugerea bacteriilor,  in apa rece. O rezolvare a acestei probleme neplacute ar fi ridicarea temperaturii din boiler la 90 o pentru o perioada scurta, dar acesta solutie este de scurta durata, peste citva timp mirosul iarasi apare. Dar firma noastra va vine mereu in ajutor si va garanteaza calitate superioara a serviciilor noastre, solutiile noastre sunt pemanente.

Solutii costisitoare si de scurta durata in problema – miros apa calda

Unii folosesc chimicale costisitoare in a solutiona intrebarea – miros apa calda, dar sufera doar esecuri si bani multi cheltuiti. Ei folosesc clorul sau chiar schimba boilerul vechi cu cel nou si totusi nu are nici-un efect pozitiv. Noi va sfatuim sa va adresati noua si noi va vom oferi cele mai bune solutii.

Pentrumaimultedetaliiacceseaza site-ul www.tratarea-apei.ro .

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela

Foarte bun articolul, multumesc pentru recomandare.