SkyTower Open Doors | 16 August 11:00-18:00

În București se află cea mai înaltă clădire din România, ea se întalță la 137 de metri și are „numai” 37 de etaje. SkyTower Open Doors este un eveniment pentru publicul larg, unde timp de 2 luni poți să admiri Bucureștiul de la înalțime. Atenție, accesul va fi la etajul 34, deci nu o să urci până la etajul 37, indiferent, tot o să ai o priveliște excelentă asupra Bucureștiului.

Dacă nu ești hotărât să te duci, urmărește clipul din articol și poate o să-ți vină cheful să mergi. Acest eveniment se ține numai vinerea între orele 11:00-18:00, așa că mai ai la dispoziție urmatoarele zile:

Acces SkyTower Open Doors

  • 16 august
  • 23 august
  • 30 august
  • 6 septembrie
  • 13 septembrie
  • 20 septembrie

Ultima zi de acces este 27 septembrie, pentru cei care aleg ultima zi, mă aștept să fie ceva aglomerație, asa că eu o să mă duc chiar vinerea asta, o să-mi iau aparatul foto și sper să fie o zi frumoasă ca să prind cele mai bune cadre.

Pagina de facebook a evenimentului

9
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Krystal
Vizitator

Vin si euuu

Nice
Vizitator

Bun, si cum faci fotografiile? Prin geam? Ca daca e asa…pe mine nu prea ma atrage ideea. In plus nu am nici teleobiectiv, ce sa fac cu obiectivul de kit?

Am primit si eu ieri o invitatie de la o asociatie, dar am zis pas. Sunt curioasa cu ce fotografii te intorci tu. Sper sa le pui pe blog sa le vedem si noi. 😀

Madalina
Vizitator
Madalina

Asteptam fotografiile, poate ne conving.

george
Vizitator
george

„137 de metrii” se cam scriu cu un singur „i” 😉

Adi
Vizitator
Adi

Pentru cine nu a fost sa se grabeasca, imediat expira perioada de vizitare si va spun ca merita sa mergeti fie ca faceti poze sau nu.

Dan
Vizitator

Din pacate ar trebui sa fac un drum de vreo 600 de km pana la Bucuresti dar chiar si-asa i-as face. Nu pot crede ca bucurestenii rateaza o astfel de ocazie.

florentin
Vizitator

WaW!!!! Ce fain o sa fie! Vin si eu!

Daniel
Vizitator

Ce rau imi pare ca nu am ajuns