SkyTower Open Doors | 16 August 11:00-18:00

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

În București se află cea mai înaltă clădire din România, ea se întalță la 137 de metri și are „numai” 37 de etaje. SkyTower Open Doors este un eveniment pentru publicul larg, unde timp de 2 luni poți să admiri Bucureștiul de la înalțime. Atenție, accesul va fi la etajul 34, deci nu o să urci până la etajul 37, indiferent, tot o să ai o priveliște excelentă asupra Bucureștiului.

Dacă nu ești hotărât să te duci, urmărește clipul din articol și poate o să-ți vină cheful să mergi. Acest eveniment se ține numai vinerea între orele 11:00-18:00, așa că mai ai la dispoziție urmatoarele zile:

Acces SkyTower Open Doors

  • 16 august
  • 23 august
  • 30 august
  • 6 septembrie
  • 13 septembrie
  • 20 septembrie

Ultima zi de acces este 27 septembrie, pentru cei care aleg ultima zi, mă aștept să fie ceva aglomerație, asa că eu o să mă duc chiar vinerea asta, o să-mi iau aparatul foto și sper să fie o zi frumoasă ca să prind cele mai bune cadre.

Pagina de facebook a evenimentului

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
9 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Krystal

Vin si euuu

Nice

Bun, si cum faci fotografiile? Prin geam? Ca daca e asa…pe mine nu prea ma atrage ideea. In plus nu am nici teleobiectiv, ce sa fac cu obiectivul de kit?

Am primit si eu ieri o invitatie de la o asociatie, dar am zis pas. Sunt curioasa cu ce fotografii te intorci tu. Sper sa le pui pe blog sa le vedem si noi. 😀

Madalina

Asteptam fotografiile, poate ne conving.

george

„137 de metrii” se cam scriu cu un singur „i” 😉

Adi

Pentru cine nu a fost sa se grabeasca, imediat expira perioada de vizitare si va spun ca merita sa mergeti fie ca faceti poze sau nu.

Dan

Din pacate ar trebui sa fac un drum de vreo 600 de km pana la Bucuresti dar chiar si-asa i-as face. Nu pot crede ca bucurestenii rateaza o astfel de ocazie.

florentin

WaW!!!! Ce fain o sa fie! Vin si eu!

Daniel

Ce rau imi pare ca nu am ajuns