Teamviewer este in continuare pentru mine softul de care ma folosesc cel putin de 2-3 ori pe saptamana, fiind foarte la indemana pentru mine sa-mi ajut prietenii atunci cand vor sa le arat ceva anume, sau pur si simplu nu se descurca cand le explic ceva la telefon.

Teamviewer a ajuns la versiunea 10.0.36897, o versiune pe care o ador de ceva vreme, fiind foarte usor de folosit si in plus pot sa-mi salvez si toate ID-urile in contul teamviewer. Pentru cei care nu folosesc mai deloc teamviewer, sau doar au auzit de el, pot sa le fac ziua mai frumoasa si sa le explic putin functiile teamviewer 10.

In primul rand Teamviewer ofera urmatoarele functii:

  • Acces control la distanta (acces full – acces pentru cursor si tastatura, prezentare – acces doar vizual asupra desktopului, nu poti sa folosesti cursorul sau tastatura)
  • Audio de la partener (se aude tot ce aude si partenerul (daca este activat) asta inseamna ca daca vorbiti pe skype, te auzi si tu cand vorbesti)
  • Transfer fisiere (cea mai simpla metoda de a trimite un fisier din calculatorul tau in calculatorul partenerului, sau invers, avantaul este ca poti sa copiezi mai multe foldere pe rand)
  • VPN – Virtual private network (exact ce ai auzit, poti crea un vpn cu un prieten foarte rapid, prin cateva click-uri, excelent pentru o retea de gaming pe LAN)
  • Chat cu istoric (daca nu exista voce pentru a comunica, atunci folositi chat-ul atunci cand transferati fisiere sau vrei sa discutati ceva anume, in plus totul ramane in istoric)
  • Apeluri Video (daca nu este deajuns audio sau chat, atunci un apel video ar trebui sa fie tot ce iti trebuie, mai ales daca vrei sa arati si ceva suplimentar partenerului)
  • Aplicatie pentru smartphone (daca apare o problema urgenta, poti sa-ti ajuti partenerul si prin spartphone)

Chiar daca in 2014 teamviewer a fost un real ajut pentru mine, eu totusi sunt deschis si un alt software gratuit pentru control de la distanta.

 

Teamviewer pentru Linux

O veste foarte buna pentru cei care folosesc linux, teamviewer fiind disponibil si pentru linux, chiar eu am facut teste, m-am conectat de pe windows pe linux prin teamviewer fara nicio problema, am observat ca functioneaza la fel de bine.

Teamviewer pentru linux se poate descarca de aici: http://www.teamviewer.com/ro/download/linux.aspx

Tu ce software pentru control de la distanta folosesti?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

4
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BogdaNMarius CucuCiprian LospaDan112 Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Dan112
Vizitator
Dan112

Este un program foarte folositor, cunosc acest program de cand am internet la calculator imi pusese un prieten de familie programul in caz de ceva sa ma ajute 🙂

Ciprian Lospa
Vizitator

Eu tot 9 folosesc. Nu ma deranjeaza versiunea pe care o am.

Marius Cucu
Vizitator

Am scris si eu despre el. Fara asa ceva ar trebui sa fiu la munca non stop. Asa… remote… mi-a usurat munca. Injuraturile le primeste internetul…cand pica. Atat!

BogdaN
Vizitator

cu adevarat util