Da, exact cum scrie și în titlu, Windows Blue se vrea un Windows pentru cei care vor să îl folosească pe calculator sau laptop, dar și pe tabletă sau telefonul tău mobil deștept.

Windows Blue, pentru PC si Smarthphone! • Refu BlogMai mult de atât, Microsoft ar vrea să lanseze produsul gratuit, sau cu un preț foarte mic pentru licentă, sau ar mai fi o variantă în care ar cere o taxă pe un an de zile, pentru a putea face update-urile oferite de ei în acel an.

Acest Windows Blue va fi defapt un fel de Windows 8 fără prea multe funcții și cu un design exact ca Windows 8, conform zvonurilor apărute pe internet, pentru a vedea exact dacă se va dezvolta un astfel de Windows trebuie să așteptăm puțin, pentru că zvonurile spun că s-ar putea să îl avem disponibil de la jumătatea lui 2013.

Până atunci când se mai află ceva, o să-mi țin cititorii la curent pentru că dacă iîntradevăr se va face mișcarea asta o să putem rula același aplicații de pe calculator și pe mobilul sau tableta din dotare.

Ar fi timpul să lanseze și Microsoft primul lor Windows gratuit.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

12 Comments

  • In 2014 se renunta la tot suportul dat XP-ului, am scris si eu un articol legat de asta. Poate avem noroc si se ofera si xp-ul gratuit.

 1. Suna bine Windows gratuit, si mai ales transferul si rularea aplicatiilor si pe telefonul mobil. Doar atat ai aflat despre Windows Blue?

  • Momentan doar astea sunt informatiile care le-am gasit, o sa mai scriu de Windows Blue.

 2. Eu nu cred ca Micorsoft vor scoate Windows gratuit…si ar fi prea de tot sa scoata si la anul o versiune…

  • Si eu sunt cam sceptic, sper sa fie adevarat, utilizatorii merita ceva gratuit.

  • Se poate pune si pe S3, dar nu oficial, ci pus de „baieti”!

 3. Partea cu ‘licenta free’ suna cel mai bine, desi ma indoiesc de capacitatile sale daca vine free.

Write A Comment