Talking About YouTubeYoutube România se deschide oficial pe 25 aprilie 2013, conform blogului lui Florin Grozea, care a participat la întâlnirea cu oficialii Google pentru drepturile de autor a artiștilor din România.

Am mai scris un articol referitor la lansarea Youtube Romania, dar de data asta se pare că este oficială data de 25 aprilie 2013. Așa că dacă ai prieteni sau cunoștințe care sunt artiști sau realizează conținut original pe youtube, sunt sigur că informația cu data lansării o să le aducă un zâmbet pe buze.

Românilor le place să monetizeze orice pe internet, acum pur și simplu trebuie să-și monetizeze imaginația și munca depusă pentru realizarea de video-uri, scurtmetraje, vlog-uri, gameplay-uri de la jocuri sau orice le vine prin minte.

Va rog totuși să fiți atenți la drepturile de autor, este important să respecți munca altuia, indiferent că este puțin cunoscut, sau cel mai cunoscut. Nici ție nu ți-ar place ca cineva să-ți fure munca depusă.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

8
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MisosIonutYamashaBucurRefu Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Blog cu Stil
Vizitator

Super tare chiar asteptam sa apara si in Romania 🙂

Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Eu nu prea ma prin cum se fac banii daca ai multe vizualizari sau cum!?

Bucur
Vizitator

foarte bine sa ne tii la curent cu toate aceste informatii…

Yamasha
Vizitator

ar fi un mare pas pentru publicitatea din Romania.

Ionut
Vizitator
Ionut

E un lucru bun, asta e clar. Cert e ca vor creste scandalurile privind drepturile de autor iar selectia videoclipurior va fi una mult mai eficienta.

Misos
Vizitator

Mie sincer nu-mi pasa, atata timp cat imi apar si clipurile romanesti la cautarile de pe .com nu vad de ce sa ma intereseaze.

Chestia asta-i importanta doar pentru producatorii de continut video, parca vad ca cele mai bine platite clipuri o sa fie imitatii Jackass si clipuri cu manele.