Am schimbat total atmosfera din casa cu vopseaua decorativa de calitate

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Din primele zile ale lui septembrie am decis sa fac o schimbare in locuinta. Nu una prea mare, prea radicala, dar o schimbare. Asa ca am inceput cu peretii camerelor si cu cei ai holurilor. Nu prea aratau foarte bine si asa, nu ii mai zugravisem de mult timp, aratau destul de rau.

Am cautat rapid o solutie pentru a scapa rapid de aceasta sarcina si asa am descoperit noua vopsea decorativa de la Rives. De Rives stiam, auzisem de la colegii care si-au mai facut una, alta prin casa, stiam ca se aplica usor si acopera foarte bine, nu e nevoie de foarte multe straturi si e si foarte spornica.

Echipa site-ului mi-a pus la dispozitie si mostre reale de culori, informatii complete despre toate tipurile de vopsea decorativa de la Rives, am putut compara usor online si am inteles foarte bine si cum se aplica in mod corect.

Atmosfera din casa se schimba vizibil cu o vopsea decorativa de calitate

Varietatea de culori, cataloagele complete, culorile pe baza de apa si vopseaua fara un miros foarte rau, asa cum e cel de la tipurile mai slabe calitativ, instructiunile detaliate de aplicare, astea au fost cateva atuuri care m-au determinat sa aleg acest tip de vopsea. Dupa ce am comandat-o rapid si am avut-o in casa am putut testa diverse texturi si amprente, efecte tridimensionale pana sa aleg unul favorit, un tip anume de aplicare.

Interesant este ca se pot combina intr-o multime de variante culorile si vopseaua, se obtin modele opace, culori originale care arata foarte bine pe suportul aplicat. Si daca nu intelegi bine din instructiuni ai si tutoriale video, ai suport tehnic oferit de specialisti cu experienta. Toate produsele Rives au fost certificate si garantate, la finalul aplicarii rapide locuinta a aratat exact ca in reviste, totul era foarte bine acoperit si arata deosebit de bine.

Nu am facut multa mizerie, am curatat rapid, nu m-am chinuit la aplicare, iar vopseaua ramasa am mai folosit-o pentru debarale sau alte spatii mai micute, balcon etc. Per total am facut o treaba buna cu o investitie minima.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments