Refu Blog

Atunci cand incepi o noua afacere este ca si cand ai avea o pagina goala pe care incepi sa scrii istorie dar, pentru a putea face acest lucru orice afacere are nevoie de un sediu. Si nu de oricare. Unul care sa mentina angajatii motivati si dornici sa lucreze pe tot paarcursul zilei.

Pai haideti sa va spun eu cum sta cu noua moda in materie de mentinere a angajatilor fericiti, motivati si productivi cu ajutorul design-ului interior. Birourile de tip open space au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate in sediile companiilor mari dar acest lucru se poate aplica foarte usor si in cazul firmelor mici care au maxim 10 angajati.

Sa inghesui intr-un birou pe fiecare angajat in parte nu e o solutie. In plus un birou de tip open space are avantajul de a incuraja socializarea, munca in echipa, productivitatea si in mod evident o stare de spirit mult mai buna la locul de munca. In acest fel nu veti sta sa va intrebati ce fac acestia in biroul lor. Asadar un birou de tip open space poate sa ajute la o mai buna monitorizare a personalului privind eficienta in munca prestata.

Un alt avantaj in creearea birourilor de tip open space este acela ca prin aplicarea unui asemenea design interior renuntati si la ideea de sobrietate. Puteti transforma o sala de sedinte intr-un spatiu de relaxare pentru angajati.

Desigur, aplicarea unui anumit tip de design interior pentru birouri moderne nu inseamna numai plasarea mobilierului intr-un anumit loc. Un designer va tine cont intotdeauna de incorporarea elementelor decorative, de cromatica utilizata pentru a creea dintr-un birou un spatiu placut pentru a-ti petrece timpul. Amenajarea unui birou de tip open space sparge toate barierele si se transforma totul in puncte de interes. Cromatica elementelor de design interior joaca un rol foarte important pentru amenajarea unui birou open space. Un alt element important pentru ca astfel de birouri sa devina adevarate spatii de lucru care sa le faca placere angajatilor este acela sa se utilizeze un iluminat corespunzator. In general spatiile de birouri se caracterizeaza prin a avea ferestre mari, asadar acestea se pot transforma in elementul central al design-ului interior prin punerea lor in valoare.

Mai ales in domeniile de activitate ce se focuseaza pe creativitate este necesar sa se puna amprenta personala si sa evoce personalitatea afacerii si a oamenilor care o compun. Asadar aceste birouri de tip open space prezinta numai avantaje si sunt cele mai recomandate de specialistii in design interior.

Pana la urma nu ar exista nici o afacere fara oameni, angajatii de valoare carora trebuie sa le oferim totul pentru a se simti confortabil la locul de munca. Trebuie sa acordati o atentie deosebita design-ului interior al spatiului destinat angajatilor pentru ca acestia sa se simta confortabil si sa lucreze cu placere. Orice afacere de succes are nevoie de un design interior pe care il merita, asadar pentru cele mai creative idei pe care doriti sa le puneti in practica apelati la Logo Design Interior.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment