Refu Blog

O baza de date cu firme este unul dintre cele mai importante instrumente de promovare a unei afaceri din moment ce contine informatii exacte despre potentialii clienti care se pot arata interesati de ceea ce dumneavoastra furnizati.

Principalul avantaj al unei baze de date cu o liste firme din Romania il reprezinta faptul ca aceasta asigura filtre in conformitate cu criteriile pe care dumneavoastra le alegeti astfel incat sa gasiti cu usurinta posibili clienti.

Pentru o organizare exacta si actualizare frecventa a bazei cu date firme, colaboram si cu alte companii, iar clientii care se regasesc in aceasta lista sunt doar cei care si-au dat acordul pentru ca detalii despre ei si business-ul lor sa faca parte din promotii, campanii de marketing, proiecte etc.

Serviciile de inchiriere pentru o baza de date cu firme sunt personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Asadar, vom tine cont de targetul clientului care isi doreste sa aiba acces la o astfel de baza, dar si de toate aspectele furnizate de acesta in legatura cu potentiali clienti cu care isi doreste sa inceapa o colaborare.

Clientul care vrea sa dispuna de aceasta baza de date va putea sa consulte o lista completa cu clientii, sa puna bazele unei comunicari eficiente si unor relatii stranse cu acestia, dar si sa faca publicitate serviciilor si produselor sale si sa isi faca cunoscut brandul. Contactarea clientilor se va putea face prin diferite mijloace (SMS, email, telefon, fax) prin intermediul portalului nostru.

 

Care sunt avantajele inchirierii unei baze de date?

  • Colaborarea cu o companie cu renume si experienta de mai bine de 6 ani in tot ce tine de colectarea informatiilor;
  • Acces la baze de date care contin aspecte de natura demografica, sociala, profesionala etc.
  • Utilizarea de baze de date realizate cu acordul clientilor;
  • Posibilitatea de a desfasura campanii de marketing;
  • Cresteri ale cifrei de afacere;
  • Testare gratuita a bazelor de date;
  • Zero costuri.
Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment