Refu Blog

Majoritatea persoanelor petrec 8 ore pe zi la birou, stând pe scaun, ceea ce poate avea un impact dăunător asupra sănătății. Poziția incorectă a corpului conduce la afecțiuni serioase ale coloanei vertebrale, cum ar fi scolioză, cifoză, spondiloză cervicală, hernie de disc sau nevralgii.

Poziția fixă a corpului poate determina apariția contracturilor musculare și în cazul persoanelor care petrec mult timp în mașină (șoferi, curieri, taximetriști).

Dacă sunteți conștienți că nu puteți menține o poziție corectă a corpului, vă recomandăm să folosiți o pernă medicală ce poate fi folosită ca perne pentru scaunul de birou sau pentru scaunul din mașină. Aceste perne sunt foarte utile atunci când vă doare spatele după ce petreceți ore întregi într-o poziție fixă.

Cu ajutorul acestei perne pentru scaunul de birou, vă veți simți confortabil în orice moment al zilei și veți sesiza o îmbunătățire a posturii și implicit a stării de sănătate. Forma acestor perne medicale vă ajută să vă păstrați poziția normală și corectă a coloanei vertebrale, astfel încât nu veți mai avea tensiuni musculare sau dureri de spate.

Durerea cervicală se resimte în zona gâtului și vă poate împiedica să realizați mișcări simple, precum întoarcerea capului pentru a privi în jur sau ridicarea anumitor greutăți.

Persoanele care se confruntă cu probleme și disconfort în zona cervicală sunt sfătuite să ia în considerare achiziționarea unei perne cervicale concepute special pentru alinierea corectă a coloanei vertebrale.

Pentru ameliorarea durerilor cervicale, medicii recomandă folosirea unei perne cervicale, care sprijină gâtul și capul, reduce presiunea asupra coloanei vertebrale în zona cervicală și ajută mușchii și coloana vertebrală să se relaxeze.

Perna cervicală poate fi folosită atunci când dormiți, când petreceți timp la televizor sau atunci când stați în pat și citiți. De asemenea, o puteți utiliza în timpul călătoriilor cu mașina sau cu avionul.

Efectele terapeutice ale pernei cervicale includ: distribuția uniformă a greutății cervicale, o poziție corectă de repaus, stimularea circulației sangvine și destinderea musculară. În plus, perna cervicală îmbunătățește semnificativ calitatea somnului și poate fi un tratament eficient împotriva sforăitului.

Perna cervicală este tratată pentru a preveni mirosurile neplăcute, fiind realizată dintr-un material ce dispersează rapid căldura și umezeala.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment