Refu Blog

Beneficiile aduse de uleiul de canepa

 

Ne dorim sa aratam bine intotdeauna si sa ne simtim bine in pielea noastra iar pentru asta am apela la orice produs natural. Uleiul de canepa este un produs care este cunoscut pentru foarte multe beneficii pe care le aduce aspectului nostru fizic dar si sanatatii noastre. Raportul optim dintre acizii grasi Omega 3 si Omega 6 fac ca acest ulei sa fie perfect pentru corpul nostru.

   Iata cum se obtine celebrul ulei cbd.

Uleiul de canepa se obtine prin presarea la rece a semintelor de canepa. Este unul dintre cele mai sanatoase uleiuri naturale iar proprietatile sale sunt super cunoscute. Este folosit in mod regulat deoarece ajuta sa ai parte de o stare mai buna de sanatate dar si sa devii mai frumoasa. 

Raportul ideal intre acizii grasi esentiali omega 6 si omega 3 il face sa fie perfect  pentru obezitate, oboseala, depresii, boli cardiovasculare dar si pentru imbolnavirea pielii.  Una dintre cele mai cunoscute beneficii aduse de acest ulei este faptul ca poate scadea colesterolul marit.  Mai poate ajuta si la ameliorarea hiperglicemiei. Pe langa toate astea uleiul de canepa are un efect benefic asupra sistemului reproducator feminin. Folosit o perioada mai mare de timp va reduce simptomele premenstruale sau cele de la menopauza. In cazul barbatilor uleiul de canepa poate ajuta la prevenirea problemelor prostatei.

Pe langa toate astea uleiul de canepa mai poate ajuta si la ingrijirea corecta a pielii deoarece este perfect in tratarea eczemelor, dermatitelor atopice , psoriazis sau lupus. Trebuie sa intelegi ca doar daca il vei consuma vei putea avea parte de cele mai bune rezultate. In plus este hranitor si trebuie sa il adaugi preparatelor tale deoarece le va oferi o savoare de neuitat. 

Il poti folosi si in cazul in care ai o problema cu acneea. Uleiul de canepa este un bun aliat al tenului tau. Textura sa fina si fluida nu blocheaza porii si ajuta la reducerea pustulelor si vindecarea cicatricilor. 

Trebuie sa folosesti acest produs macar o data si te asigur ca vei ramane placut impresionata de toate rezultatele pe care o sa ti le ofere. 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment