Refu Blog

Disneyland Paris este cunoscut si sub denumirea de „locul cel mai fericit de pe Pamant” si este indragit, in special, de catre copilasii care au ocazia de a-si reintalni personajele favorite si, de ce nu, de a le imortaliza prin intermediul aparatului de fotografiat. 

Micutii au ocazia de a se bucura de momente de neuitat alaturi de cei dragi. Principalele motive si avantaje ale unei vacante la Disneyland Paris sunt mentionate in cele ce urmeaza.

Parada fascinanta

In fiecare zi, la Disneyland Paris, la ora 17:00, se organizeaza parada la care participa toate personajele si eroii favoriti ai copiilor, intampinandu-i pe cei mici cu multa bucurie, entuziasm si caldura. Fie danseaza, fie isi flutura elegant palmele salutand toti spectatorii, personajele Disney vor reusi sa creeze o atmosfera de-a dreptul fascinanta pentru micuti, pe care nu o vor uita niciodata.

Castelul Frumoasei din Padurea Adormita

Castelul Frumoasei din Padurea Adormita este punctul de atractie al tuturor vizitatorilor. Nimeni  nu omite ocazia de a fotografia celebrul castel, care ascunde o incarcatura atat de magica. Micutii sunt cei care se vor imbranci primii pentru a fi fotografiati in fata mult iubitului castel in cadrul caruia predomina nuante de roz cenusiu. Partea buna este ca rozul cenusiu reuseste sa se pastreze adecvat indiferent de conditiile meteorologice.

Distractie iesita din comun

Disneyland Paris este un loc adecvat atat pentru adulti, cat si pentru copii. Exista si adulti care vor sa isi aminteasca de copilarie, motiv pentru care aleg sa viziteze locul in care magia, distractia si copilaria nu apun niciodata. 

Proiectii impresionante pe castel

Castelul Frumoasei din Padurea Adormita mai este special dintr-un punct de vedere: cuprinde o multime de proiectii luminoase de-a dreptul fascinante, oferind un adevarat spectacol atat pentru adulti, cat si pentru copii. Totul este acompaniat de muzica de la fantanile dansatoare si artificiile ale caror lumini multicolore lumineaza cerul innoptat.

Cu alte cuvinte, Disneyland Paris este destinatia catre distractie, relaxare si entuziasm pentru multi copilasi care isi doresc, inca de la o varsta frageda, sa vada unde se ascund toti eroii desenelor animate pe care ii apreciaza.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment