15 ani de la lansarea jocului GTA: San Andreas

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Grand Theft Auto: San Andreas (prescurtat GTA:SA) este un joc video, lasat initial pentru Playstation 2 in data de 2 octombrie 2004, cu o actiune care se petrece in anul 1992, in 3 orase fictive: Los Santos, San Fierro si Las Venturas si urmareste povestea lui Carl CJ Johnson, fost membru al gastii “Grove Street”, intors in Los Santos dupa ce paresise orasul cu 5 ani in urma.

Jocul este alcatuit in mare parte din elemente RPG si codus. Atunci cand este pe jos, jucatorul poate alerga, sa sara, sa se catare, sa inoate, sa se lupte cu alte personaje, sa foloseasca arme, etc. Jucatorul mai poate conduce o multime de masini, poate pilota diverse elicoptere si avioane, poate conduce barci si chiar tancuri.

Jocul are in prezent peste 21.5 milioane de copii vandute (si o multime de alte copii piratate), fiind cel mai bine bine vandut joc in anul 2004, dar si cel mai vandut joc pentru Playstation 2 din toate timpurile.

Desi se implinesc deja 15 ani de la lansare, datorita diversitatii gameplay-ului si a povestii captivante, jocul se bucura inca de o popularitate crescuta atat in Romania cat si peste hotare.

Un alt plus al acestuia este faptul ca se poate juca online cu ajutorului programelor pentru PC: SA:MP si MTA. In Romania fiind disponibile o multime de servere unde te poti juca impreuna cu alti nostalgici ai jocului.

Multe dintre servere sunt de tipul “roleplay”, adica te poti comporta exact ca in viata reala: te poti angaja, iti poti cumpara casa, masina, iti poti deschide o afaceri si multe alte lucruri care captiveaza inca zeci de mii de jucatori.

Un alt plus al jocului este ca iti poti instala diverse moduri pentru GTA, adica poti adauga masini din realitate in joc, poti schimba skin-urile jocului, poti imbunatati grafica, si o multime de alte lucruri captivante.

Voi ati jucat sau inca jucati acest joc?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments