In prezent, exista o multime de service-uri auto care ofera servicii de mai buna sau mai slaba calitate, dupa caz. Este important ca soferii sa stie, atunci cand merg cu masina la un service, pentru reparatii sau revizii, daca acesta este autorizat RAR, pentru a-si face o idee despre calitatea serviciilor pe care le vor primi.

Autorizarea RAR (Registrul Auto Roman) este cea prin care fiecare atelier de reparatii auto isi demonstreaza transparenta si increderea printr-o activitate legala, in conformitate cu reglementarile intrate in vigoare. Statistic vorbind, exista peste 4000 de service-uri auto care functioneaza fara sa detina o astfel de autorizatie. Cu alte cuvinte, nu se supun regulilor fiscale impuse in legile din Romania si nu platesc impozite. De asemenea, nu isi asuma nici responsabilitatea fata de client in cazul in care are loc o paguba provenita din cauza unei gestionari deficitare a atelierului respectiv.

Multi dintre soferii care cauta un service auto in Timisoara isi doresc ca acesta sa fie autorizat, avand in vedere beneficiile pe care le ofera:

1. Garantia pentru serviciile primite

Atelierele auto de reparatii neautorizate nu pot oferi garantie pentru serviciile pe care le ofera, pentru ca nu figureaza in Registrul Auto. Astfel, clientii risca sa se confrunte cu o firma care nu-si indeplineste indatoririle pe care le are fata de lege. Din acest motiv, service-urile auto care sunt autorizate si care functioneaza legal din toate punctele de vedere sunt cele care capata vizibilitate; pot oferi tuturor clientilor confortul psihic ca, indiferent ce se intampla cu masina lor, situatia este in intregime sub control. Astfel, cei care vor sa-si efectueze revizii auto periodice, tind sa-si indrepte atentia catre aceste firme auto, pentru ca inspira incredere.

2. Personal cu experienta

Fie ca este vorba de un schimb de ulei si filtre in Timisoara sau de repararea sistemului de franare, de cele mai multe ori, un service auto autorizat are la dispozitie un personal calificat, cu experienta, capabil sa rezolve orice problema, indiferent de gradul sau de dificultate. Astfel, sansele ca rezultatele obtinute sa fie conform asteptarilor clientilor cresc substantial.

3. Piese de calitate disponibile chiar la service

Pe langa faptul ca proprietarul masinii poate sa beneficieze de servicii calitative de reparare, acesta scapa, de asemenea, si de efortul de a cauta piesele necesare pe cont propriu, situatie care este frecvent intalnita in cazul service-urilor auto care nu au autorizatie RAR.

In concluzie, autorizarea RAR este unul dintre cele mai importante aspecte pe care orice service auto trebuie sa le indeplineasca, astfel incat sa demonstreze ca desfasoara o activitate transparenta si legala 100%, oferindu-le clientilor ocazia de a capata incredere in lucrarile efectuate.

 

 

 

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment