Unul dintre cele mai recent lansate telefoane mobile de brand-ul Huawei este modelul Nova Y70. Indiferent daca esti printre fanii telefoanelor smart de la Huawei sau daca esti printre persoanele care cauta un telefon inteligent foarte performant, modelul Nova Y70 are cu siguranta anumite caracteristici care te vor convinge de faptul ca poate fi o investitie inspirata. Iata in ceea ce urmeaza 5 dintre aceste caracteristici care iti vor capta atentia cand vorbim despre modelul Nova Y70 de la Huawei.

Bateria de 6000 mAh si functia SuperCharge

Cei mai multi dintre utilizatorii telefoanelor mobile smart au o problema in ceea ce priveste autonomia bateriei pentru aceste dispozitive. Datorita numeroaselor functii, bateriile telefoanelor inteligente pot sa tina uneori doar cateva ore. Insa atunci cand vorbim despre baterie Nova Y70 avem in vedere o baterie a carei capacitate vine sa rezolve aceasta problema majora a utilizatorilor de telefoane mobile inteligente.

Bateria modelului Nova Y70 de la Huawei are o capacitate de 6000 mAh, comparativ cu majoritatea celorlalte telefoane inteligente a carora capacitate variaza intre 4000 si 5000 mAh. A doua caracteristica foarte utila propusa de modelul Nova Y70 este functia de incarcare rapida la 22,5 W sau functia SuperCharge. Aceasta functie permite incarcarea telefonului mobil intr-un timp foarte scurt.

Ecran mare si calitate HD

Ecranul Huawei FullView cu o dimensiune de 6,75 inchi si cu un raport de 90,26% dintre ecranul telefonului si corpul acestuia este fara doar si poate un alt aspect care nu poate fi trecut cu vederea. Calitatea HD a ecranului permite inclusiv vizualizarea la calitate superioara a video-urilor direct pe ecranului telefonului mobil. Ajustarile inteligente si linistitoare ale luminii ambientale protejeaza privirea si nu obosesc ochii.

Calitatea camerelor

Configuratia de camera tripla AI cu care este echipat modelul Nova Y70 este un alt atuu major al acestui telefon de la Huawei. Aceasta configuratie este foarte usor adaptabila pentru captarea imaginilor, dar in acelasi timp permite luarea unor imagini uimitoare. Tot ceea ce ai nevoie pentru a surprinde un peisaj sau un portret drag este o atingere a obturatorului.

Capacitatea mare de stocare

Cu un telefon inteligent avand camere AI de pana la 50 MP rezolutie esti mereu tentat(a) sa surprinzi momente dragi si momente inedite. Ei bine, din perspectiva spatiului de stocare nu trebuie sa iti faci griji. Cu un spatiu de stocare intern de 128 GB si cu posibilitatea de a adauga inca 512 GB prin intermediul unui microSD, fara doar si poate ca vei avea la dispozitie suficient spatiu pentru stocarea datelor.

Aspectul minimalist si elegant

Toate caracteristicile anterior amintite sunt „imbracate” intr-un design extrem de elegant si minimalist. Exteriorul telefonului este unul sticlos cu aspect 2.5D si se rotunjeste cu fiecare curba pe care corpul telefonului o face.

Iata principalele 5 caracteristici care te vor surprinde la modelul Nova Y70 de la Huawei. Daca anumite caracteristici le putem regasi punctual si la alte modele, atunci cand vorbim despre baterie Nova Y70 avem in vedere solutia pentru a rezolva problema autonomiei pentru bateria telefonului mobil.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment