6 moduri de a te distra dacă ai un smartphone

Dacă te-ai plictisit să dai scroll pe rețelele de socializare, ori pe site-urile de știri și cauți să faci ceva diferit în momentele libere pe care le petreci pe smartphone, ai ajuns în locul potrivit. Mai jos vei găsi 6 activități care te vor ajuta să întrerupi rutina și să te distrezi.

Vezi câteva discursuri inspiraționale

TED este forma prescurtată de la Technology, Entertainment și Design. Indiferent de vârsta sau ocupația pe care o ai, pe TED vei găsi numeroase discursuri captivante – acolo sunt invitați tot felul de specialiști, care prezintă tot felul de situații, studii și întâmplări care au capacitatea de a ne schimba percepția asupra felului în care vedem lumea. Discursurile trebuie să țină mai puțin de 20 de minute și sunt despre idei care merită să fie difuzate. Cel mai popular clip de pe platformă se numește „Do schools kill creativity?”. Discursul lui Sir Ken Robinson a fost urmărit de peste 73,5 milioane de ori.

Apucă-te de vlogging

Dacă pentru a face un blog ai nevoie de ceva cunoștințe, pentru a face clipuri de succes nu ai nevoie decât de un pic de imaginație. Totul este să începi de undeva, fie că vei face clipuri amuzante, vei publica rețete culinare sau vei ține discursuri motivaționale. În cazul în care nu ai o idee complet originală, ar fi bine să te inspiri de la persoanele care se bucură de succes pe TikTok sau YouTube, în funcție de stilul pe care vrei să-l abordezi. Cei care au reușit ne-au spus că secretul din spatele succesului este perseverența, așa că nu te descuraja dacă după prima lună nu ai reușit să aduni prea mulți urmăritori.

Descoperă un joc nou de păcănele

Pasionații din România au acces la sute de titluri de păcănele online, dar tind să joace aceleași 3-4 jocuri cu care sunt obișnuiți dintotdeauna. Pe lângă tematică, care poate varia de la Egiptul Antic și până la fotbal, amatorii ar face bine să se uite și după RTP în sloturi, care reprezintă rata de câștig a casei, care se atinge odată la câteva milioane de rotiri, pentru a putea alege titluri care au potențial foarte bun. Sweet Bonanza, Gonzo’s Quest sau cu un slot Megaways, care oferă sute de combinații de plată, sunt câteva dintre numeroasele titluri care le-au captat atenția pasionaților în ultima perioadă.

6 moduri de a te distra dacă ai un smartphone • Refu Blog

Urmărește filme și seriale

Dacă în urmă cu două decenii, telefoanele mobile erau folosite strict pentru a efectua apeluri, astăzi, smartphone-urile ne permit să facem o infinitate de lucruri. Deși multe persoane au renunțat la a se uita la televizor, serviciile de streaming online sunt mai în vogă ca niciodată. Pe platforme precum Netflix, Amazon Prime sau HBO Max poți vedea mii de filme și seriale interesante, cu condiția să ai un abonament valabil. În plus, se adaugă constant noi producții, așa că distracția nu se încheie niciodată.

Reia legătura cu anumite persoane

Te-ai întrebat vreodată ce mai fac colegii tăi din școala generală? Dar despre cei din liceu? Fiecare dintre noi a rupt legătura cu anumite persoane de la școală, din cartier sau din alte contexte. Ei bine, cu ajutorul internetului, putem să reluăm legătura cu foste cunoștințe. Un lucru distractiv este să organizezi o întâlnire de grup, acolo unde veți putea depăna amintiri și retrăi momentele haioase pe care le-ați petrecut împreună.

Fă-ți curat în arhiva foto-video

Deși la prima vedere nu pare a fi ceva distractiv, vei vedea că lucrurile nu stau deloc așa, odată ce te vei apuca de treabă. A parcurge arhiva ta personală cu scopul de a șterge pozele și clipurile nereușite te va pune față în față cu multe amintiri, unele pe care le-ai uitat complet. Poate că, pe parcurs, pe lângă numeroasele zâmbete afișate, vei avea ocazia și să-ți reamintești despre anumite pasiuni pe care poate că le-ai lăsat deoparte. Nu în ultimul rând, vei elibera ceva spațiu și pe viitor, vei putea parcurge amintirile într-o manieră mult mai eficientă.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment