Refu Blog

Pentru a planifica și a crea nunta perfectă, trebuie să urmezi mulți pași. Unul dintre aceștia este alegerea locul unde va fi nunta. Există o mulțime de locații unde poate fi organizată petrecerea, deci este important să știi cum să îl alegi pe cel mai bun pentru tine și jumătatea ta. Cum să îți ușurezi căutarea unui loc pentru evenimente?

Cum să găsești locul perfect pentru nuntă?

Cauți sfaturi despre cum să alegi locul perfect pentru nuntă? În primul rând, începe căutarea cu mult timp înainte! Nu uita că cele mai căutate locații nuntă trebuie rezervate chiar și cu 2-3 ani în avans. Înainte de a te îndrăgosti de un loc, verifică dacă poți rezerva o dată convenabilă pentru nuntă. Dacă ai deja stabilită data nunții, nu aștepta și începe să cauți o locație unde vei organiza petrecerea . Programează vizite cu managerul sau proprietarul cât mai curând posibil. Acest lucru reduce riscul să alegi în necunoștință de cauză! 

Locația de nuntă – 6 recomandări de care să ții cont

Multitudinea de oferte pentru sala de nunti poate fi copleșitoare, motiv pentru care este posibil să ai nevoie de ajutor. Pentru a-ți ușura sarcina, fă o listă cu propriile cerințe. Gândește-te bine și dacă este necesar, vei avea posibilitatea de a face mici modificări. Dar, este bine să ții cont de recomandările de mai jos înainte de a semna contractul pentru o anumită locație.

  • Buget

Cel mai important și decisiv argument în alegerea unui loc pentru organizarea unei ceremonii de nuntă este bugetul.
Cel mai bine ar fi să te familiarizezi imediat cu posibilitățile de închiriere a sălii și cu posibilitățile bugetului tău. Acest lucru îți va ușura căutarea eliminând imediat locațiile care depășesc posibilitățile financiare.
Când cauți un loc de închiriat, verifică imediat ce include exact închirierea. Din nefericire, pot exista taxe suplimentare, precum cele legate de amenajarea sălii sau de nevoia de a te ocupa de băuturi. Este posibil ca aceste tipuri de costuri suplimentare să nu se încadreze în bugetul tău și se pot dovedi a fi destul de mari.

  • Numărul de persoane invitate

Având o anumită listă de invitați pe care intenționezi să îi inviți la ceremonia de nuntă, este mai ușor să elimini de pe listă locațiile care nu se potrivesc. Sălile de nuntă prea mari vor fi, de asemenea, eliminate imediat. Vei afla dacă trebuie să închiriezi un restaurant nuntă. Totul depinde de câți oameni inviți și de planurile tale.

  • Date disponibile

Din păcate, rezervarea unei săli de nuntă necesită să o faci cu ceva timp în avans. Cu cât timp înainte trebuie făcut acest lucru? În locurile cele mai aglomerate, rezervările trebuie făcute chiar și cu doi ani înainte de ceremonie. 

Dacă vrei sa organizezi o nuntă în locul visat, din păcate va trebui să aștepți mai mult. Asta e realitatea. Avantajul acestei întregi situații este că vei câștiga mai mult timp pentru a pregăti întreaga ceremonie. 

  • Locație

Cât de departe poate fi locul nunții de biserică? Organizezi o nuntă în centrul orașului sau la periferia acestuia? Crezi că împrejurimile sălii de nuntă joacă un rol? Oaspeții care vin de departe vor avea locuri unde să stea și cât sunt de departe de locația evenimentului? În primul rând, gândește-te la ce elemente ale locației nunții sunt importante pentru tine.

  • Temă

Te-ai hotărât deja ce atmosferă vrei și ce stil va predomina la nunta ta? Cunoașterea răspunsului la această întrebare îți va ușura căutarea. Dacă dorești să ai control asupra modului în care va fi decorată sala de nuntă, găsirea temei potrivite te va direcționa imediat către locurile potrivite. Dacă nu ai o idee, nimic nu te împiedică să cauți o sală de nuntă fără aceste informații. Totuși, reține că în acest caz trebuie să potrivești decorul cu locația și nu invers.

  • Servicii adiționale

Gândește-te la ce mai ai nevoie pentru nuntă. Întreabă proprietarul despre lucruri care sunt importante pentru tine. 

Acestea pot include:


• Aer condiționat
• Servicii pentru evenimente
• Iluminare
• Număr de locuri de parcare
• Cazare pentru oaspeți
• Grădină sau terasă


După cum poți vedea, închirierea unei săli de nuntă implică o mulțime de lucruri care trebuie luate în considerare. Dar dacă vei ține cont de sfaturile și recomandările de mai sus, sigur vei găsi locația potrivită pentru acest eveniment.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment