Rețelele de socializare au schimbat jocul marketingului de conținut. Nu mai este vorba doar de a crea noutăți și de a-ți partaja munca cu prietenii de pe Facebook și Twitter. De fapt, există o tendință din ce în ce mai mare de a folosi rețelele sociale ca un instrument pentru a-ți transmite mesajul în lume și da, pentru a promova orice produs, afacere sau activitate ai. Dacă vrei să ai un impact în lumea rețelelor sociale, nu există o modalitate mai bună decât să creezi un videoclip care să-ți arate nu numai conținutul, ci și personalitatea ta. În acest articol, vom vorbi despre cele șapte sfaturi despre cum să creați conținut video creativ și eficient care ar putea domina diferitele platforme de social media chiar acum!

Urmați aceste sfaturi pentru un conținut video atrăgător

Avem 7 sfaturi care te vor ajuta să devii un profesionist în crearea unui videoclip pe rețelele sociale!

  1. Planificați-vă conținutul video

Primul pas pentru realizarea unui videoclip captivant pe rețelele sociale este să vă planificați conținutul. Înainte de a vă gândi măcar să vă filmați videoclipul, este important să aveți un plan solid. Trebuie să știți ce tip de conținut doriți și ce fel de ton doriți să îl setați. Asigurați-vă că videoclipul pe care îl creați este ceva ce publicul dvs. va dori să-l vizioneze și să-l împărtășească prietenilor și asigurați-vă că conținutul este ceva ce îi va plăcea. De exemplu, dacă creați un videoclip despre cel mai recent produs al companiei dvs., este posibil să doriți să utilizați produsul în videoclip în loc să vorbiți doar despre el. Dacă compania dvs. este o afacere mică, vă puteți gândi să folosiți o poveste personală despre motivul pentru care a început afacerea dvs. sau cum a început.

  1. Cunoaște-ți publicul țintă

Al doilea pas este să știi cine este publicul tău țintă și ce își dorește de la tine sau de la brandul tău. Este important să știi cine este publicul tău înainte de a începe să filmezi reacția lor la conținutul tău. Trebuie să știi dacă se vor enerva când le pui întrebări sau îi întrerupi sau dacă vor fi distrați de povestea pe care le spui.

  1. Evidențiați elementele vizuale ale videoclipului dvs

Următorul pas este să vă asigurați că imaginile sunt suficient de atractive pentru persoanele care vă urmăresc videoclipurile! Vrei să te asiguri că imaginile sunt la fel de importante ca și cuvintele din videoclipul tău, așa că asigură-te că incluzi o mulțime de unghiuri cu diferite tehnici ale camerei, astfel încât spectatorii să poată vedea ce se întâmplă din perspective diferite.

  1. Includeți întotdeauna subtitrări

Subtitrările sunt o parte importantă a realizării unui videoclip bun, deoarece le permit persoanelor care încă nu vorbesc limba engleză suficient de fluent pentru videoclipurile vorbite să se bucure în continuare de vizionarea lor fără a fi prea copleșiți de toate aceste cuvinte noi!

  1. Alegeți cea mai bună muzică pentru videoclipul dvs

Muzica poate face sau nu un videoclip, așa că este important să alegeți melodii care se potrivesc perfect cu mesajul și tonul dvs. Dar ce fel de muzică ar trebui să alegeți? Vă recomandăm să folosiți muzică optimistă și distractivă dacă videoclipul dvs. este despre o lansare de produs interesantă. Între timp, dacă videoclipul este unul motivațional, încercați să găsiți o muzică care să fie cât mai emoționantă. De asemenea, puteți adăuga câteva straturi de efecte sonore sau puteți folosi sunetul unui videoclip care vă place pentru a da mai multă valoare și impact videoclipului vostru.

  1. Căutați cea mai bună iluminare

Nu doriți ca publicul dvs. să vadă lumini puternice atunci când încearcă să vă vizioneze videoclipul! Priviți să cumpărați lumini care sunt special concepute pentru producția video, astfel încât să nu fie prea luminoase sau să distragă atenția, în timp ce sunt suficient de luminoase pentru a vedea ce se întâmplă în fotografie, fără a fi nevoie să-și ajusteze constant unghiul de vizualizare, ca unele dintre aceste lumini LED cu lumină scăzută face (ceea ce ar fi enervant!).

  1. Utilizați cele mai bune instrumente video

Calitatea videoclipului dvs. va depinde de locul în care îl filmați. Așa că asigurați-vă că utilizați cel mai bun echipament posibil pentru lucrare! Puteți folosi orice cameră, dar dacă doriți să alegeți ceva cu aspect mai profesionist, luați în considerare investiția în echipamente de ultimă generație, cum ar fi camerele DSLR sau chiar mai bine, o cameră pentru smartphone care este capabilă să înregistreze videoclipuri 4K la 60 de cadre pe secundă sau mai mult. ! Puteți lua în considerare HONOR mai recent telefon emblematic, HONOR Magic Pro, care are cea mai bună calitate cameră triplă de pe piață chiar acum – un instrument perfect pentru conținutul dvs. video perfect!

Concluzie

Crearea unui videoclip este o modalitate ușoară de a vă transmite mesajul. Pe măsură ce videoclipurile de succes din rețelele sociale cresc pe zi ce trece, tot mai multe companii profită de puterea videoclipurilor în strategia lor de marketing. De aceea, am alcătuit propria noastră listă de șapte sfaturi despre cum puteți realiza cel mai eficient conținut video de rețele sociale posibil. Sper că acest articol vă va ajuta să vă prezentați conținutul și să obțineți noi abonați!


 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment