Refu Blog

O nunta presupune multa organizare si care cuplu nu isi doreste tot ce este mai bun pentru cel mai important eveniment din viata lor? Nu cred ca exista persoana care sa accepte jumatati de masura atunci cand isi planuieste nunta, iar acest lucru trebuie sa fie valabil si atunci cand alegeti formatia de nunta care sa va cante in acele momente speciale.

Formatii de nunta cu voci feminine sau masculine?

formatie-de-nunta

Cu ambele. Formatiile de nunta cu voce masculina sunt speciale. Prin timbrul lor vocal mai gros, barbatii pot sa creeze, cu ajutorul muzicii, o atmosfera speciala. Toate fetele apreciaza o voce masculina buna. Ca si cum le-ar canta iubitul, de exemplu si cu siguranta starea aceea le va bine-dispune si incanta in acelasi timp, iar daca vocalistul mai este si simpatic, domnisoarele singure se vor distra de minune.

O voce feminina este si ea frumoasa, in felul sau. Suave, blande, calde, vocile de femeie impresioneza pe orice piesa lenta, notele inalte suna excelent pe voci feminine.

Ideal ar fi sa alegeti o formatie de nunta care sa le aiba pe ambele. Voci bune, pe melodi potrivite, pot face din nunta dumneavoastra, un eveniment greu de uitat, sau poate chiar imposibil de uitat.

Cum alegem formatia de nunta potrivita?

Cu atentie. Nu este indicat sa tratati acest aspect cu superficialitate. Va pot spune din experienta ca acolo unde nu este muzica buna, lumea nu se simte bine si pleaca repede. Criticii sunt multi si pretentiosi asa ca daca doriti sa ii multumiti pe toti aveti grija la cateva aspecte atunci cand alegeti formatia de nunta pentru specialul eveniment: sa aiba un repertoriu bogat. Fiecare invitat are alte preferinte muzicale, iar dumneavoastra trebuie sa ii multumiti pe toti daca vreti sa auziti crtici pozitive cand se vorbeste despre nunta dumneavoastra.

Pe langa repertoriu bogat, o formatie buna mai are nevoie si de carisma, este important sa se faca placuti si sa fie energici. Buna lor dispozitie poare fi molopsitoare si poate intretine atmosfera perfecta pentru o distractie pe cinste.

Fornatie de nunta vs computer:

Multi dintre tinerii care se casatoresc in ziua de astazi apeleaza inca la computere atunci cand vine vorba de muzica de la petrecerea lor. In ideea ca isi pot alege singuri piesele, salveaza si ceva bauti si canta si toata noaptea. Cel mai bine este sa le aveti pe ambele. Oricat de profesionala ar fi, o formatie de nunta nu poate sa cante non-stop 12 ore. Atunci cand oamenii au nevoie de pauza, puteti apela si la un computer insa va asigur ca distractia adevarata va fi atunci cand formatia isi face treaba. Desi poate sa coste putin mai mult sau sa va fie greu sa gasiti pe cineva de incredere, nimic nu se compara cu muzica live. Daca-ti cauti formatii nunta, atunci acceseaza site-ul: www.simonatone.ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1 Comment

  1. Foarte bun articol, niste lucruri importante de care sa tinem cont pentru a face alegerea potrivita

Write A Comment