Gradinite particulare cu un program flexibil

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Parintii sunt preocupati de viitorul copiilor inca din primele luni de viata a celor mici. Aleg cu grija scoala si gradinita la care acestia vor merge si isi fac planuri de viitor destul de detaliate. Pentru parintii care doresc sa-si pregateasca copiii inca din primii ani de viata pentru provocarile lumii moderne, exista gradinite particulare sector 2. Aici copiii sunt incurajati sa socializeze intre ei dar si cu persoane din exterior prin intermediul unor serii de vizite tematice la diferite institutii si obiective turistice. Creativitatea le este incurajata prin intermediul programelor artistice, dar la fel de mult accent se pune si pe imbunatatirea abilitatilor sportive sau de dezvoltare a capacitatii de comunicare in limba engleza. Aceste gradinite particulare sector 2 vin in ajutorul copiilor, oferindu-le optiuni variate prin care acestia sa isi decopere abilitatile si talentele.

Just 4 Kids – gradinite particulare sector 2 cu un program flexibil

gradinita

Una din aceste gradinite particulare sector 2, este Just 4 Kids, un loc in care cei mici pot explora diverse domenii si pot descoperii lucruri interesante zi de zi. Fiecare parinte poate opta pentru unul dintre cele trei tipuri de programe disponibile in cadrul acestei gradinite particulare sector 2. Programul scurt se desfasoara de la ora 8:00 la ora 13:00 si ii asigura copilului micul dejun si o gustare din fructe proaspete. Programul normal este de la ora 8:00 la ora 14:00 si include si pranzul pentru copil. Daca doriti, puteti opta pentru un program prelungit, de la 8:00 la 18:30, iar in acest caz este inclusa si o gustare de dupa amiaza. Pentru un plus de flexibilitate, aceste gradinite particulare sector 2 ofera si posibilitatea transportului copiilor catre gradinita cu un microbus. In pretul standard al acestor gradinite particulare sector 2 intra si rechizitele si consumabilele de care cei mici au nevoie pe parcursul unui an.

Gradinite particulare sector 2 pentru dezvoltarea armonioasa a copilului

Pe langa activitatile pe care prescolarii le desfasoara in cadrul acestor gradinite particulare sector 2, pe perioada verii si a iernii, pot participa la tabere in care vor practica sporturi specifice scelui sezon si vor realiza excursii si drumetii. In partea de dupa-masa a programului, pentru cei care sunt inscrisi la programul prelungit, se vor realiza activitati recreative sau diferite cluburi tematice. Aceste gradinite particulare sector 2 au grupele stabilite in functie de varsta copilului: baby, grupa mica, mijlocie si mare.

Gradinite particulare sector 2 la standarde inalte de calitate

Salile si mobilierul din aceste gradinite particulare sector 2 sunt potrivite pentru varsta copiilor si adaptate pentru nevoile lor specifice. Spatiile sunt largi si luminoase, invitandu-I pe cei mici sa le descopere si sa se simta confortabil si in siguranta in acest mediu. Personalul calificat este compus din 21 de profesori calificati in munca cu prescolarii si 8 profesori calificati pentru activitati recreative si sportive de diferite feluri. Copilul dumneavoastra va avea parte de un mediu in care sa se dezvolte armonios si va fi in siguranta alaturi de un grup de adulti specializati interactiunea cu cei mici. Pentru mai multe informatii accesati site-ul just4kids.ro

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments