Refu Blog

hidroizolatiiHidroizolatiile constau in cateva straturi protectoare care de obicei se aplica pe suprafetele care intra in contact cu umezeala. Acestea impiedica apa sa deterioreze suprafata terasei, a acoperisului,a fundatiei sau altor pereti exteriori sau interiori.

Nu cred ca exagerez cand spun ca doresc ca locuinta mea sa dainuie un timp foarte lung si sa reziste eventual si pentru generatiile ce vor urma. Pentru a se intampla asta, trebuie sa luam toate masurile pentru a preveni deteriorarea materialelor utilizate in constructie. Hidroizolatia este unul dintre procesele ce se pot duce la capat fara probleme si care va intretine in perfecta stare locuinta.

De ce sa hidroizolam?

Pentru ca hidroizolatia protejeaza suprafetele pe care este aplicata, reducand uzura extrem de mult. Asa, casa noastra va suporta trecerea timpului fara sa aiba nevoie de renovari costisitoare si complexe, care sa dureze extrem de mult timp si care sa necesite extrem de multa energie consumata.

Pretul unei operatiuni de hidroizolatii nu este unul foarte mare, scutindu-ne de foarte multe cheltuieli ce ar surveni in timp. Aici ma refer la cheltuielile cu reparatiile pentru daunele pe care apa le produce in structura de rezistenta a casei.

Unde sa aplicam hidroizolatia?

Stratul de hidroizolatie se poate aplica oricarui perete care intra in contact cu apa, atat exterior cat si interior. Cel mai des, totusi, se aplica suprafetelor de terasa, acoperis si fundatie. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste cateva structuri intra cel mai frecvent in contact cu umezeala. Bineinteles, sunt si extrem de importante. Fundatia, spre exemplu, are nevoie sa fie extrem de bine intarita pentru a sustine constructia in totalitate. De asemenea, sustinerea depinde de calitatea structurii fundatiei.Pe site-ul www.europlastic.ro veti gasi tot ce doriti in materie de hidroizolatii. Aici veti gasi o echipa capabila sa duca lucrarile la bun sfarsit fara probleme si cu cele mai mici preturi la manopera de pe piata.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment