Refu Blog

Specialistii in reparatii cutii automate din Bucuresti isi astepta clientii sa-i viziteze in mod periodic, deoarece astfel clientii vor putea sa vada ofertele precum si noutatile pe care specialisti le aduc in domeniul reparatiilor si comercializarii dar si al ofertelor privind reparatiile si service-ul auto.

Profesionistii din acest domeniu al reparatiilor cutiilor automate in Bucuresti  ofera in service-urile lor autorizate toate serviciile constand in reparatii facute asupra cutiilor de viteza, fie peentru cele  automate dar si peentru ceele manuale si in acelasi timp isi ofera serviciile lor de reparatii auto in cadrul reprezentantelor pe care le au marile orase.

Cutiile de viteza manuale si cutiile automate

Specialistii executa atat reparatii si reconditionari ale cutiilor de viteza precum si alte reparatii pe care necesita atat cutia cat si alte piese cae sunt in componenta autoturismului.

Service-urile sunt specializate inclusiv in repararea dar si reconditionarea oricarei cutii de viteza automate  fie ca sunt hidramate sau semi-automate dar si tip-tronic si multi-tronic.

Deasemenea se executa si reparatii ale cutiilor manuale la toate tipurile de autoturisme precum si la  utilitare.

Firmele specializate in reparatii cutii automate Bucuresti asigura si livrarea de piese dar si de subansamble care sunt necesare pentru reparatia ca si pentru intretinerea oricaror cutii de viteza fie ea automate sau manuala.

Specialistii ofera clientilor posibilitatea si de demontare precum si de remontare, aceste facilitati fiind posibile chiar in atelierele specailizate in care lucreaza specialistii.

Marea majoritate dintre aceste companii au ca obiect principal al activitatii lor, reparatii cutii automate in Bucuresti, unele dintre ele avand experienta si de peste  10 ani în acest domeniu.

Sunt oferite de specialisti si servicii constand in reparații și întreținere pentru orice tip de autoturism, pentru toate acestea,  lucrările sunt insa executate la standarde de o inalta calitate.

Servicii oferite de service-uri

Printre serviciile care sunt oferite de service-urile autorizate se numara si diagnoza auto computerizata, reparatii ale instalatiilor de climatizare, incarcarea instalatiei de climatizare cu freon dar si alte servicii cum ar fi schimbul placutelor de frana, schimbul de ulei, iar in cazul motorului se executa reparatii ale cutiilor de viteza, ale aerului conditionat, ale habitaclului, schimbul de ulei,etc.

Deasemenea sunt executate de specialisti reparatii ale sistului hidraulic, ale ambreajului ale sabotilor de la  frana, ale distributiei si transmisiei.

Deasemenea specialistii executa reparatii pentru orice fel de cutii de vitez automate , inlocuiri  dar si  schimbari totale sau partiale ale cutiilor automate indiferent de marca masinii care o detine, fie ca e vorba de Audi, AlfaRomeo, Acura, BMW, Buick, Chevrolet , Cadillac, Citroen, Chrysler, Jaguar,  Fiat, Daewoo, Dodge, Geo, Gmc, Ford, Lancia, si multe altele de pe piata de specialitate.

Pentru a avea o imagine completa sau cat mai apropiata a serviicilor care sunt oferite de specialistii, de mecanicii din firmele de reparatii auto, ca prim pas este sufiicent sa consultati site-urile si paginile lor online.

Acolo o sa gasiti prezentate in detali, atat serviciile cat si piesele pe care acestea le pot schimba si comercializa precum si metodele de lucru si tehnologia pe care le folosesc pentru a ajunge sa ofere autoturismului si implicit proprietarului cele mai bune servicii si piese.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment