Refu Blog

Pilozitatea din zonele vizibile si invizibile necesita indepartarerapida din multe motive. Iata lista celor mai importante:

-din cauza parului, pielea nu mai poate respira cum artrebui. O piele perfect sanatoasa este cea care poate primi aer curat prin totiporii. Cand porii sunt astupati de par si de murdaria din ei, pielea are desuferit.

-tot pilozitatea impiedica igiena corecta si temeinica.In locul in care este mult par, pielea moarta nu poate fi indepartata cuusurinta.

-dupa cum barba imbatraneste un barbat si parul de pepiele adauga instant cativa ani varstei reale.

-in par se aduna multa transpiratie, mult praf siimpuritati. O zona paroasa nu poate fi unsa cu o crema de ingrijire sau placutmirositoare.

Acestea sunt motivele pentru care va recomand epilarea regulata, fiindca o persoana ingrijita nu va avea un fir de par pe pielea ei, nici cat varful de ac. Cea mai eficienta epilare se face in acest moment cu ceara de epilat refolosibila fiindca nu costa mult, poate fi folosita de mai multe ori si lasa in urma cea mai curata piele din lume, efectul epilarii cu ceara tinand de 3-4 ori mai mult decat al indepartarii parului prin alte metode.

In plus,ceara este gandita pentru diferite tipuri de piele si pilozitate, in timp ce metodele celelalte uniformizeaza nevoilecelor care utilizeaza produsul. Exista tipuri de ceara pentru parul mai rar simai firav, dar si pentru cel viguros.

O vizita pe site-ul magazinului Mkd-medicale.ro te face sa iti dai seama de multimea aromelor pe care le poate avea ceara de epilat.

Aici amgasit eu produsul favorit: ceara refolosibila de epilat cu aroma de ciocolata.1 Kilogram costa numai 33 de lei. Produsul este de calitate imperiala, fiindadus direct din Italia.

In acestmagazin gasesti ceara cu clorofila de urzica, cu ulei de argan si Aloe Vera. Euam ales ceara refolosibila, fiindca imi place sa stiu ca fac economii si ca amla indemana remediul de infrumusetare mereu, iar  produsul  care imita ciocolata, l-am gasit la salonul deinfrumusetare dintr-o zona rezidentiala a Bucurestiului.

Ceara esteun produs cu certe calitati pentru organism si pentru piele, iar cercetarilerecente au demonstrat ca prin contactul direct cu pielea are capacitatea de a oreintineri si de a-i mentine fermitatea si impulsioneaza refacerea celulelordin locul de contact.

Portiunileepilate cu ceara devin mai netede, mai catifelate si nu se umplu de riduri saude pete maronii.

Ceara pentruepilat se poate comanda de catre saloanele de infrumusetare care isi respectaclientele si aleg cea mai buna metoda de epilat pentru ele, chiar daca estemult mai migaloasa.

Livrareaproduselor se face oriunde in tara, iar la o comanda mai mica de 300 de lei,transportul costa 20 de lei. In Bucuresti la o comanda de 200 de lei,transportul este gratuit.

Magazinuleste o mana cereasca pentru saloanele de infrumusetare si pentru clinicilemedicale, fiindca aici se gasesc cele mai bune consumabile medicale, la celemai oneste preturi.

Inconcluzie, plasati acum comanda pentru unitatea dumneavoastra, fiindca incurand vine vara, iar pregatirea pentru plaja trebuie sa fie riguroasa.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment