Refu Blog

Este binecunoscut faptul că o mașină second-hand este mai accesibilă și în târgurile auto se pot găsi modele potrivite fiecărui buzunar în parte. Cu toate acestea, există și o serie de inconveniente cu care prețul redus vine la pachet. Una dintre temerile celor ce își caută o mașină la mâna a doua este reprezentată de modificarea kilometrajului de către samsari sau vânzători care doar cosmetizează mașinile pentru a le vinde. Adesea, este greu sau chiar aproape imposibil să-ți dai seama de unul singur dacă mașina a suferit un astfel de procedeu. Pentru a te simți împăcat și pentru a avea certitudinea că totul este în regulă, trebuie să faci o verificare mașină second-hand.

Te întrebi cum poți depista dacă s-a modificat kilometrajul automobilului pe care ți-l dorești? În primul rând trebuie să știică este foarte simplu să dai kilometrii înapoi la o mașină. De regulă se folosește un aparat menit să ajute electricienii auto să repună kilometrajul după ce s-a ars bordul sau mașina a avut vreo problemă. Pentru samsari, este un real ajutor, deoarece îi ajută în scopuri nu tocmai benefice. Miturile spun că pe mașinile cu o electronică mai atipică este mai greu să modifici kilometrii. Însă, un astfel de dispozitiv este potrivit și compatibil cu o gamă variată de automobile.

istoric auto

Așadar, unul dintre cele mai de seamă îndemnuri ale experților este să optezi pentru o verificare auto înainte de cumpărare. Specialiștii se vor deplasa la locul în care se află autovehiculul și vor realiza o diagnoză completă cu tester auto. De fiecare dată când îți cumperi o mașină second-hand trebuie să ai în vedere și costurile adiționale pe care aceasta le poate implica. De aceea, ai nevoie de un istoric auto complex pentru a ști toate peripețiile în care automobilul a fost implicat.

În domeniul verificări auto noi suntem alături de tine și îți garantăm siguranță și certitudine în ceea ce privește depistarea problemelor la nivelul mașinii. Investiția ta în mașină va fi una corectă și te vom asigura că vei avea parte de un automobil aflat în condiții bune sau foarte bune.

Alege o echipă de specialiști pentru o verificare auto second-hand și vei scuti costurile posibilelor reparații ulterioare în cazul în care mașina este doar cosmetizată pentru vânzare.

Nu te lăsa păcălit de samsari sau vânzătorii rău intenționați, alege să descoperi cât mai multe înainte de a face o investiție pe termen lung.

Contactează-ne și ne deplasăm la locul indicat de tine pentru o verificare auto amănunțită și un raport detaliat cu datele mașinii.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment