Refu Blog

Traim intr-o societate tot mai grabita si in care mobilitatea este tot mai prezenta in majoritatea domeniilor de activitate. Aceste caracteristici presupun nevoia de a asigura o mai mare flexibilitate atunci cand vine vorba despre ridicarea unor constructii sau despre asigurarea unor spatii pentru diferite categorii de persoane care isi desfasoara activitatea in anumite domenii. Pentru a raspunde acestor nevoi de rapiditate, mobilitate ridicata si in acelasi timp costuri avantajoase, containerele modulare se pot dovedi a fi alegerea ideala pentru o multime de spatii din diferite domenii de activitate.

Containerele modulare – o optiune flexibila pentru diferite tipuri de spatii • Refu Blog

Aspectele care descriu containerele modulare

Atunci cand vorbim despre containere modulare avem in vedere acele structuri de tip metalic ce pot fi amplasate in diverse locatii pentru amenajarea diferitelor tipuri de spatii. Containerele modulare sunt realizate din metal galvanizat peste care a fost aplicat un strat de grund si ulterior un strat de vopsea. Acestea asigura rezistenta in timp a structurii metalice in fata factorilor din mediul exterior si asigura faptul ca metalul nu va fi afectat de coroziune.

Peretii containerelor modulare sunt realizati din panouri de tip sandwich si care asigura izolarea termica pe baza spumei poliuretanice. La nivelul acoperisului si al pardoselii izolarea este asigurata de vata minerala. Pe langa aceste aspecte, containerele modulare pot avea si alte amenajari interioare precum lambriuri PVC in zona tavanului sau parchet laminat pentru pardoseala. Ferestrele si usile sunt din tamplarie PVC.

In functie de destinatia pentru care este folosit un container modular, acesta poate oferi inclusiv spatii sanitare. Toate containerele modulare pot fi racordate la reteaua de apa sau de canalizare, dar si la reteaua electrica. In functie de suprafata containerelor si de cerintele clientului in ceea ce inseamna personalizarea dotarilor, exista o gama variata de preturi containere.

Containerele modulare – o optiune flexibila pentru diferite tipuri de spatii • Refu Blog

Ce recomanda alegerea containerelor modulare?

Containerele modulare pot fi utilizate pentru amenajarea diferitelor tipuri de spatii. De la spatii pentru santiere, la spatii de birouri, sedii de firma, puncte de alimentatie publica stradala si pana la amenajarea unei locuinte personale. Daca nu te-ai fi gandit ca un container modular poate fi folosit in atat de multe scopuri, trebuie spus ca odata ce analizezi oferta unei firme care comercializeaza si proiecteaza containerele modulare vei realiza ca alegerea unei astfel de structuri poate fi oricand foarte avantajoasa.

Printre aspectele care recomanda alegerea unor containere modulare se numara rapiditatea cu care acestea pot sustine ridicarea unei constructii, flexibilitatea in ceea ce inseamna adaptarea spatiului si a suprafetei la cerintele clientului, mobilitatea foarte mare pentru aceia care au nevoie de un spatiu care sa poata fi usor transportat intr-o alta locatie, dar si costurile avantajoase cu aceste structuri metalice. Atunci cand vorbim despre preturi containere, cu siguranta ca vorbim despre costuri considerabil mai mici pentru ridicarea unei constructii sau pentru amenajarea unui spatiu avand diferite destinatii.

Daca pana acum nu ai luat in considerare posibilitatea de a amenaja spatii de birouri, spatii pentru santier sau chiar locuinta personala in astfel de containere modulare, cu siguranta ca aceste avantaje te-ar putea convinge sa analizezi oferta disponibila pe piata.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment