Refu Blog

Telefonul mobil este o investitie la fel de importanta si cateodata la fel de mare precum o masina la mana a doua. De aceea este recomandat sa ai asigurare casco online pentru telefon in cazul in care acesta se poate defecta sa il poti scapa pe jos.

Quickmobile este un furnizor si magazin leader in acest domeniu oferind numeroase oferte convenabile clientilor interesati de achizitionarea unui telefon smart, unei tablete sau al unui laptop.

Este de inteles de ce multi aleg sa cumpere de la Quickmobile, mai ales cand magazinul ofera o serie de garantii care asigura longevitatea produselor cumparate.

Deschiderea coletului la livrare este o optiune pe care putine magazine o ofera, insa Quicmobile tine al clientii sai si la reputatia sa ca business si acest tip de serviciu este garantat de fiecare data cand cineva comanda un proudus de pe site-ul magazinului.

Asigurarea pentru telefoane mobile a inceput recent sa capteze atentia, desi nu multi proprietari de smartphone-uri sunt constienti de aceasta sau sunt dispusi sa o achizitioneze. Pierderea sau furturile smartphone-urilor au devenit obisnuite, ceea ce face cu atat mai important ca proprietarii sa isi asigure dispozitivele. Pentru smartphone-urile cu valoare mai mare, aceasta protectie este si mai importanta, deoarece acestea sunt tinte foarte profitabile pentru furt.

Smartphone-urile au devenit aproape o necesitate, deoarece ne ajuta in tot ceea ce facem. Initial, smartphone-urile aveau doar caracteristici de baza, cu toate acestea, in zilele noastre sunt echipate pentru a va gestiona intreaga viata personala si profesionala. Dincolo de functionalitatea pe care o ofera, smartphone-urile au devenit un elevator de statut in ceea ce priveste abilitatile de cheltuiala si stilul.

Avantajele asigurarii mobile

In ziua de azi, smartphone-urile au devenit o necesitate pentru aproape fiecare persoana si, prin urmare, asigurarea mobila poate fi cel mai bun prieten. Aici sunt enumerate doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera asigurarea mobila, ceea ce o face mai mult o cerinta in zilele noastre.

In functie de politica pe care o alegeti, puteti obtine un inlocuitor pentru smartphone-ul furat sau deteriorat (acelasi model) fara a fi nevoie sa treceti la un model mai putin avansat.

Ati cumparat recent un smartphone scump si doriti sa il protejati de furt sau daune? O polita de asigurare mobila va poate ajuta in aceasta privinta.

O polita de asigurare mobila este o achizitie inteligenta daca detineti un istoric de pierdere sau spargere a telefoanelor  anterioare.

Daca va bazati foarte mult pe smartphone  pentru activitatile  de zi cu zi si ati avea nevoie de o inlocuire imediata in caz de avarie, asigurarea mobila ar fi de mare ajutor.

Alege calitatea produselor Quickmobile! • Refu Blog

Acoperirile de asigurare mobila ofera protectie impotriva unui numar de pericole si daune la telefon. Deoarece smartphone-urile sunt dispozitive electronice, acestea ar putea fi predispuse la esecuri ale software-ului, care adesea pot face inutil dispozitivul. In afara de daunele interne, pot aparea si daune externe din diverse motive. Iata cateva dintre riscurile si daune care sunt acoperite in mod obisnuit de politele de asigurare mobile.

-Deteriorarea componentelor interne care afecteaza functionarea telefonului, de exemplu, din cauza scurgerii de apa.

-Defectiune hardware, cum ar fi functionarea defectuoasa a ecranului tactil, mufa defecta a castilor sau problema portului de incarcare.

-Daune provocate de incendiu.

-Daune datorate revoltelor, grevei, activitatilor teroriste.

-Daune provocate de persoane rau intentionate.

-Deteriorarea ecranului.

-Pierderea dispozitivului din cauza furtului, a spargerii casei, a efractiei.

-Pierderea dispozitivului de la un vehicul sau cladire blocata in siguranta.

-Deteriorarea componentelor interioare sau exterioare ale dispozitivului.

Quickmobile.ro ofera asigurari Casco si garantie extinsa ce acopera orice fel de daune, iar clientii beneficiaza oricand de acest serviciu indispensabil pentru gadget-urile costisitoare.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment