Refu Blog

echinoctiul de primavaraA venit echinoctiul de primavara, si o data cu el si dorinta mea de a veni primavara mai repede, sa vad din nou totul verde in fata mea, sa scap de frig si de nevoia de a purta mai multe haine pe mine. Nu stiu cati dintre voi sunteti fericiti cand vine caldura peste noi, dar eu sunt cu siguranta unul care ridica mana daca sunt intrebat asa ceva.

Cand eram mai mic nu stiam exact ce-mi place mai mult, iarna sau vara, dar de cativa ani stiu sigur ca vara este anotimpul meu preferat, si nu o sa zic din cauza ca ma duc la mare, ci pentru ca vara este anotimul care-mi ofera o alta perspectiva a zilei, vara pot sa am treaba sau sa umblu toata ziua, si deabea tarziu se intuneca, exact cand trebuie.

Poate suna ciudat, dar simt ca sunt mai productiv cand afara este lumina, chiar daca de foarte multe ori pot fi productiv noaptea, efectul unei zile mai lungi imi ofera un beneficiu psihologic cred.

Asa ca astazi soarele o sa rasara la ora 6 si 19 minute, asta inseamna ca in mai putin de 3 ore soarele o sa rasara, eu o sa dorm pana pe la ora 12, dar stiu ca o fie ziua destul de lunga pentru ca soarele o sa apuna la 18 si 27 de minute, este un inceput pentru primavara, pentru ca acum ziua si noaptea sunt egale conform pozitiei soarelui fata de pamant, asta se intampla in fiecare zi de 20 martie.

Tu cum astepti primavara?

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment