Advertorialele in viitorul apropiat!

advertorialeChiar dacă mulți spun că pagerank-ul nu mai este atât de important, articolele dofollow încă au o influență puternică pentru optimizarea site-ului sau brandului de care ai nevoie, mai mult de atât backlink-urile venite dintr-un articol sunt o bună optimizare seo care te ajută să fi cât mai bine poziționat în google. Bineînteles că și optimizare SEO onpage este importantă, dar se pare că prima variantă este mai populară.

Avantajul nostru, al bloggerilor este atunci când scriem un advertorial care-l putem diversifica pentru a fi pe placul clientului, bineînteles că asta nu este o regulă. Prin advertorial poți să scrii un articol bine optimizat, care împreună cu câteva cuvinte cheie îți mai pot aduce vizitatori respectiv comentatori pe blog.

Așa că ce ne rămâne noua de facut este să fim atenți la content writing-ul de pe blog. Se mai întâmplă câteodata să uit o virgulă când sunt „creativ” și am noroc cu câtiva prieteni care-mi citesc blogul și mă atenționează unde am greșit.

Așa că puteți să le arătați prieteniilor voștrii blogul, nu se știe când ochii lor vor fi mai atenți decât ai tai la ceva ce scrii, sau ce mai pui pe blog.

Subscribe
Abonare pentru
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

Eu la scris sunt kamikaze…mereu fac greseli dar doar datorita faptului ca nu ma pricep prea bine la scrisul pe tastatura!

danu blog

Sa stii ca este foarte greu sa scrii un articol „la comanda”. Gandeste-te ca ar putea veni dintr-un domeniu mai putin cunoscut de tine. Daca te apuci sa copiezi…nu vei face mare branza. Si…da..iti dau dreptate in ceea ce priveste corectitudinea gramaticala : Ma „zgarie” pe ochi cand vad greseli flagrante – nu de genul uitat o virgula, ci de tipul „care este ei” 🙂

Ionut

E clar ca si articolele au si vor avea o importanta sporita in viitorul apropiat. Cat despre content writing, trebuie sa fii facut pentru asa ceva daca vrei sa oferi calitate!