Afla mai multe despre colite si enterocolite!

Medicamentele pentru Colite si enterocolite  sunt intotdeuna la indemana mai ales daca avem copii mici. Aceste inflamatii pot sa apara atunci cand ne asteptam mai putin, de aceea trebuie sa fim pregatiti.

Colita este boala care se manifesta printr-un nivel ridicat de inflamatie la nivelul invelisului interior al colonului. Exista numeroase cauze ale bolii, printre care boala inflamatorie intestinala, colita ischemica, reactiile alergice, invazia peretilor colonului de celulele albe din sange sau colagen si colita microscopica.

Colita poate fi cauzata de un nivel ridicat de infectie in organism, pe fondul pierderilor de sange si este, in unele cazuri, asociata cu prezenta unor boli cronice. In ciuda faptului ca boala poate aparea din diferite cauze, simptomele tipice colitei sunt similare si includ una sau mai multe semne precum:

-durere abdominala;

-crampe;

-diaree cu sau fara sange in scaun.

Simptomele secundare cel mai frecvent asociate colitei sunt:

-febra;

-frisoane;

-senzatia de oboseala;

-deshidratarea;

-inflamatie la nivelul ochilor;

-umflarea articulatiilor;

-inflamatie la nivelul pielii.

Inflamarea colonului poate fi cauzata de o varietate de boli si infectii.

Colita infectioasa

Virusii si bacteriile pot provoca infectii ale colonului. Majoritatea sunt boli transmise de alimente sau ÔÇ×intoxicatii alimentareÔÇŁ. Cauzele bacteriene obisnuite ale infectiei transmise de alimente includ Shigella, E Coli, Salmonella si Campylobacter. Aceste infectii pot provoca diaree sangeroasa si pot duce la o deshidratare semnificativa.

Infectiile parazite, cum ar fi giardia, pot provoca diaree semnificativa. Parazitul poate patrunde in organism atunci cand apa este inghitita. Sursa poate fi din apa de agrement, cum ar fi rauri, lacuri si piscine. De asemenea, poate fi apa contaminata dintr-un put sau din rezervor.

Colita ischemica

Arterele care furnizeaza sange colonului sunt ca oricare alta artera din corp. Acestea au potentialul de a deveni inguste din cauza aterosclerozei (la fel ca vasele de sange din inima, care pot provoca angina, sau vasele ingustate din creier pot provoca un accident vascular cerebral). Cand aceste artere devin inguste, colonul isi poate pierde aportul de sange si se inflameaza.

De asemenea, colonul isi poate pierde aportul de sange din motive mecanice. Cateva exemple includ volvulus, unde intestinul se rasuceste pe sine, sau o hernie incarcerata, unde o portiune a colonului este prinsa intr-o iesire a peretelui abdominal, ceea ce impiedica sangele sa curga in portiunea afectata.

La indivizii care sunt expusi riscului de scadere a fluxului sanguin catre colon, colita ischemica poate aparea daca scade tensiunea arteriala. Acest lucru poate aparea prin deshidratare, anemie sau soc.

Este intotdeuna recomandat sa vizitam un medic specialist sau un medic de familie inainte de a ne autodiagnostica.

Detalii nutriplantmed.ro mai multe despre medicamente si preturi pot fi vizualizate pe site-ul  nutriplantmed.ro, locul unde clientii pot achizitiona medicamente din plante. Ceaiul BabyCalm 20 plicuri Fares este foarte util pentru tratarea colitelor la copii cu varste prea fragede pentru a le administra un tratament medicamentos.

Ceaiurile sunt o alternativa sanatoasa folosite de mii de ani, iar ceaiul este cea mai simpla si eficienta metoda de a scapa de crampe si pentru a trata  colite si enterocolite!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments