artworks-000044769702-h992u2-originalNo Beef„, o piesă compusă de către doi dintre cei mai cunoscuţi DJ, un single de premiile Grammy, premiu câştigat de către Afrojack în colaborare cu Steve Aoki şi vocalista piesei Miss Palmer. Sunt foarte multe de văzut şi auzit despre această piesă, insă vreau să menţionez unele lucruri pe care le ve-ţi vedea în videoclip. Înainte de toate, menţionez şi că videoclipul a fost produs de către Nima Nejat şi Kam Saran, videoclip care îi are în raza de acţiune pe Afrojack şi Steve Aoki. Clipul acestei piese are o temă bine conturată. în sensul că cei doi „actori”, ne arată cât se poate de bine cum este viaţa trăită la maxim.

Ce îmi place mie cel mai mult la acest videoclip, este dorinţa lor de a trăi la maxim. Cu toţii simţim uneori să trăim aceste momente, însă uneori posibilităţiile ne doboară. Videoclipul piesei a fost publicat pentru prima dată în Netherlands pe data de 22 August 2011, urmând ca după aceea să fie publicată şi în UK pe data de 6 Noiembrie 2011.

Cu toate acestea, vă urez vizionare plăcută şi nu uitaţi să gustaţi puţin (virtual) din băutura celor 2 DJ denumită „AFROKI„.

Afrojack and Steve Aoki featuring Miss Palmer – No Beef (Official Video)

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment