Închirierea unei mașini este de cele mai multe ori o opțiune excelentă mai ales atunci când mergi în vacanță. Avantajele sunt multiple și cu siguranță pe placul tuturor clienților. De exemplu, nu se adaugă kilometri parcurși la mașina personală și ai opțiunea de a alege o mașină care consumă puțin, ceea ce înseamnă mai mulți kilometri parcurși cu mai puțini bani.

Totodată, puteți încerca mai multe modele de mașini, ceea ce înseamnă că poți descoperi ce mașină ți se potrivește. Prin serviciile rent a car te poți folosi de un autovehicul exact atunci când ai nevoie. Ai parte de flexibilitate maximă și de servicii de cea mai bună calitate. Prin urmare, este cu siguranță o alegere foarte bună.

Ai grijă de unde închiriezi mașina când mergi în vacanță! • Refu Blog

Ghid complet pentru închirierea mașinii în timpul vacantei tale

De cele mai multe ori, închirierea unui autoturism este o opțiune mult mai rentabilă decât utilizarea taxiurilor sau a mijloacelor de transport în comun atunci când mergi în vacanță. Să închiriezi o mașină înseamnă optimizare de costuri, mai ales pentru că prețul inițial de închiriere include și taxele obligatorii. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la o firmă de închirieri auto. Noi am folosit serviciile de rent a car de la firma PriceCarz.com . Am preferat să mergem la sigur, și să ne relaxam fără griji! Am avut parte de disponibilitate imediată și o mulțime de avantaje!

Ai grijă de unde închiriezi mașina când mergi în vacanță! • Refu Blog

 

PriceCarz iți pune la dispoziție mașina cea mai potrivită pentru tine, pe perioada de care ai nevoie. Documentele de care ai nevoie sunt permisul de conducere, național sau internațional care să fie valabil de minim 1 an de zile, documentul de identitate și un card bancar de credit. Persoanele juridice trebuie să prezinte în plus certificatul de înregistrare fiscală și ștampila firmei. Vârsta minimă obligatorie este de 25 de ani. Atât șoferul principal cât și șoferul sau șoferii adiționali trebuie să aibă un permis de conducere valid cu o vechime de cel puțin 1 an.

De asemenea, la ei poți închiria o mașină și dacă ai vârsta mai mica de 25 de ani, dar nu mai mică de 18 ani, și/sau o vechime a permisului de conducere mai mică de 12 luni, dar numai în anumite condiții speciale. Poți discuta mai în detaliu despre aceste condiții cu un reprezentant de la ei și cu siguranță vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru o colaborare cât mai bună. Nu uita însă că pentru aceste situații speciale va trebui să plătești anumite taxe suplimentare.

În funcție de destinația vacanței tale, ca și client care închiriază o mașina de la PriceCarz ai obligația de a te informa cu privire la regulile de conducere locale și limitările de viteză. Altfel, în cazul în care primești o contravenție va trebui să o achiți. Însă, toate aceste detalii nu sunt deloc greu de aflat pentru că poți găsi pe internet absolut toate detaliile de care ai nevoie pentru o călătorie fără absolut nici un fel de probleme.

Cele mai bune sfaturi pentru a economisi bani la închirierea unei mașini

 

Atunci când ai decis ca vrei să închiriezi o mașină, trebuie să fii informat cu privire la unele trucuri care te vor ajuta să economisești bani la închirierea autoturismului. Spre exemplu, un sfat extrem de util este acela să închiriezi mașina din timp pentru a avea suficient timp la dispoziție să faci comparații între mai multe firme de închiriat mașini. PriceCarz este, fără îndoială, o alegere excelentă.

Ai grijă de unde închiriezi mașina când mergi în vacanță! • Refu Blog

Totodată, este recomandat să rezervi mașina direct la compania de închirieri auto. Nu face o rezervare printr-o agenție fiindcă altfel vei fi nevoit să plătești mult mai mult decât ai plăti direct la compania de rent a car. Nu uita să umpli rezervorul mașinii înainte de a o returna pentru ca altfel va trebui să plătești o taxă pentru combustibil iar prețul acestuia este de cele mai multe ori dublu. Citește cu foarte mare atenție termenii și condițiile din contract și nu iți fie rușine să pui întrebări pentru orice tip de nelămuriri ai avea.

Cum să alegi mașina potrivită pentru călătoria ta?

 

Pentru a alege mașina cea mai potrivită pentru tine este important să ții cont de anumite aspecte. în primul rând, vrei o mașina pe benzină sau una pe motorină? În al doilea rând, dacă preferi un anumit brand atunci nu uita să menționezi acest aspect firmei  de închirieri auto. Preferi o mașină în 2 sau în 4 portiere? Acest detaliu ține foarte mult de numărul de persoane alături de care vei călători. Dacă vei fi doar tu, și nici nu ai bagaje multe, atunci o mașină în 2 uși poate fi cea mai inspirată alegere pentru tine.

Ai grijă de unde închiriezi mașina când mergi în vacanță! • Refu Blog

 

De asemenea, funcțiile moderne reprezintă un detaliu extrem de important pentru mulți clienți. în aceasta categorie intra aerul condiționat, GPS-ul, sistemul audio, încălzirea în scaun, etc. Toate acestea îți oferă un plus de confort mai ales atunci când știi ca ai foarte mulți kilometri de parcurs. Ideea este să ții cont de nevoile tale personale astfel încât să faci cea mai potrivită alegere pentru tine.

Nu este deloc greu să închiriezi o mașina dacă știi să iei în calcul aceste detalii. Tot ce trebuie să faci este să comunici reprezentantului firmei de rent a car care va face tot posibilul să iți găsească o mașina care să îndeplinească toate criteriile care contează pentru tine. Astfel, vei avea parte de o călătorie confortabilă și satisfăcătoare.

Sfaturi pentru închirierea unei mașini din străinătate

 

Dacă vrei să închiriezi o mașină din străinătate, atunci și acest lucru este posibil și extrem de avantajos pentru cei care călătoresc cu avionul. Prin urmare, trebuie să știi ce este de făcut într-o astfel de situație pentru a nu întâmpina nici un fel de probleme. Informează-te cu privire la permisul de conducere internațional și dacă acela pe care tu îl deții deja este valabil.

Totodată, companiile de închirieri auto pot avea termeni și condiții destul de diferite. De aceea nu trebuie să omiți să citești acest capitol din contractul de închiriere. Pentru că vei conduce într-o altă țară decât România, este esențial să cunoști foarte bine regulile de conducere locale, sau măcar să citești despre ele dinainte să ajungi la destinație.

Semnele de circulație și aspectele culturale reprezintă și ele detalii extrem de importante atunci când închiriezi o mașină în străinătate. Pentru a nu avea nici un fel de probleme trebuie să te informezi din timp cu privire la toate aceste lucruri. în plus, tot din timp trebuie și să cauți o firmă de rent a car care să iți îndeplinească toate nevoile.

Cum să eviți capcanele închirierii de mașini?

 

Ai grijă de unde alegi să închiriezi o mașină pentru că multe companii vin la pachet cu tot felul de capcane. Este recomandat să închiriezi o mașina din timp și în nici un caz să te repezi să închei o tranzacție imediat ce vezi un preț mic. Compara cu atenție prețurile și citește și recenziile clienților.

Închiriază o mașina mică pentru că vine la pachet cu o mulțime de avantaje. De exemplu, se strecoară foarte ușor în trafic și este și foarte simplu să găsești loc de parcare. De asemenea, în caz de accident din cauza ta, taxele pe care le vei plăti nu vor fi mari. Consumul este și el foarte bun și nu va trebui să cheltui mulți bani. Deși unele companii vor încerca să te convingă să închiriezi o mașina mai mare, optează totuși pentru una mică.

În ceea ce privește plata, asigura-te că folosești un card care este pe numele tău altfel este posibil să pierzi niște bani frumoși. De asemenea, există riscul ca firma de rent a car să iți ia banii de pe card însă să nu iți mai trimită mașina la aeroport. Așadar, plătește doar folosind cardul personal.

Închirierea mașinii în scop turistic

 

Atunci când vrei să închiriezi o mașină în scop turistic, este esențial să cunoști toate detaliile cu privire la destinațiile populare, rutele pitorești, locurile de parcare și altele. Toate aceste informații te vor ajuta să salvezi timp prețios și să te bucuri de o vacanță minunată.

Compară mai multe firme de rent a car înainte de a lua decizia finală. Ia în calcul numărul de persoane, bagajele și numărul de kilometri pe care dorești să ii parcurgi. Informează-te cu privire la tipurile de mașini disponibile pentru închiriere, metodele de plată acceptate, posibilitatea unor dotări suplimentare, condițiile de returnare a mașinii și posibilitatea de a anula rezervarea.

Nu uita să citești cu foarte mare atenție contractul de închiriere și verifică dacă exista sau nu clauze ascunse. Verifică și dacă exista taxe suplimentare și situațiile în care acestea sunt percepute pentru a evita surprizele neplăcute. Alocă-ți timp pentru a afla cât mai multe detalii astfel încât să poți face o alegere înțeleaptă.

Închirierea mașinii pentru escapade de weekend

 

O escapada de weekend este binevenita pentru fiecare dintre noi iar închirierea unei mașini face ca mini vacanța să fie una extrem de confortabilă și de frumoasă. Printre cele mai populare destinații de weekend prelungit se numără Roma, Paris, Barcelona și lista continuă. Însă, atunci când călătorești cu avionul este recomandat ca la destinație să închiriezi o mașină.

Beneficiile închirierii unui autoturism sunt multiple. De la faptul că ai parte de confort maxim până la faptul că salvezi timp prețios, această opțiune merită luată în considerare. Încearcă în următoarea ta vacanță și vei înțelege exact despre ce vorbim. Este posibil ca firma de rent a car să aibă tarife preferențiale pentru week-end, așa că asigura-te că te informezi cu privire la acest aspect.

Prețurile pot fi diferite de la o companie la alta și tocmai de aceea este recomandat să faci un research mai detaliat înainte de a lua decizia finală. dacă alegi o escapadă la noi în țară, atunci apelează la PriceCarz. Serviciile sunt ireproșabile iar avantajele multiple. Mergi în locuri precum Sinaia, Brașov, Sinca Veche sau Timișoara. Vei avea parte de câteva zile super relaxante.

Beneficiile închirierii mașinii în locul deținerii uneia

 

Atunci când închiriezi o mașină nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la faptul că poate a expirat rovinieta sau asigurarea ori ca serviciul nu este făcut, etc. Pur și simplu nu te îngrijorezi cu privire la absolut nici un aspect. Mașina pe care o închiriezi de la PriceCarz este în regulă din toate punctele de vedere.

Chiar dacă mulți oameni sunt un pic reticenți când vine vorba de închirierea unei mașini, adevărul este ca poți salva destul de mulți bani făcând acest lucru. în plus, ai parte de flexibilitate excelentă în funcție de nevoi și altele.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment